Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ударено(а) Браво/а Мареа и части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ударено(а) Браво/а Мареа и части

Търся си ударен автомобил от горе посочените. ако е дизел(тд100 и ЖТД 105) са с предимство. Търся го понеже вкъщи имаме Браво и Брава ТД100 и отделно 5-6 човека от Приятелите ми карат дизелови Бравоци. Трябва ни за части, че да намалим малко ходенето и търсенето из интернет и по моргите. Каквото няма да ни трябва ще го пусним за продан тук. Приемат се предложения от всякъде, но колкото по близо е толкова по добре понеже ще го вземем(ако излезе) с моето Браво и платформа отзад. Цената се надявам да е разумна и съобразена с екстри, удар, двигател тип и т.н.Отделно за в момента се издирват: преден ляв калник и преден ляв фар без лупа за Браво ЖТД. По възможност цвета на калника да е тъмно син(почти черен)Мерси предварително ако има още нещо ще пишаСнимки приемам на gosho_777@abv.bgОтговарям и на 0887008492
    Bravo TD100 98'- това в Гаража
    Brava TD100 96'- Мир на праха и...
    Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
    Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Колега,имам Браво ТД100.Вече съм го разглобил цялото и ако си заинтересован можем да се спазарим нещо.Двигателя е в перфектно състояние и е абсолютно оборудван.От ламарините нищо не може да се използва,освен роговете - никога не са били кривени.Ето ти линк към моята обява и ако имаш интерес пиши на лична. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=27290

Коментар

Броня, фар и калник вече са поръчани нови, Остава само: ляв подкалник(двете части, табелка ЖТД105, кутия за възд. филтър за дизел, ляв мигач за калника. Мерси
      Bravo TD100 98'- това в Гаража
      Brava TD100 96'- Мир на праха и...
      Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
      Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Коментар

Working...
      X