Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Болт за желязна джанта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Болт за желязна джанта

На някой да му се намира един такъв болт за Punto? едно към едно са с тия на Ладитевзех от ЕМ-Комплект един нов, ама некъв абсолютен боклук - мек материал, по-ниска глава - не става, а има и риск да се заобли главата и тогава няма развиване
    2.4 JTD

Аз имам от Лада ама много разходи по доставката до София.По добре намери някоя изоставена лада или жигули и развивай.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Аз имам от Лада ама много разходи по доставката до София.По добре намери някоя изоставена лада или жигули и развивай.
      Доста креативно мислене имаш Трябва ми двигател и скорости от 2.0 16V турбо ...
      http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
      Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
      FIAT Punto 02' 1.9 JTD
      FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
        Tornado написа:
        Доста креативно мислене имаш Трябва ми двигател и скорости от 2.0 16V турбо ...
        Що ми така е те вече не се и карат.Относно двигатела и скоростите на автоморгите има.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ако още търсиш мога да ти подаря един... Работя в Захарна фабрика, така че не ти е далече... Обади се на ЛС, или Кю-то (309575165) или на скайпа (saso.tomov) да се разберем.
          Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
          --- в сърцето завинаги... ---
          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
            Ако още търсиш мога да ти подаря един... Работя в Захарна фабрика, така че не ти е далече... Обади се на ЛС, или Кю-то (309575165) или на скайпа (saso.tomov) да се разберем.
            .. днес Сашо ми подари два ... благодарности!
            2.4 JTD

Коментар

Working...
            X