Търся двигател Типо 2.0 16 волта+скорости и компютърЦената е от значение :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся двигател Типо 2.0 16 волта+скорости и компютър намерих
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Търся двигател Типо 2,0 16 волта+скорости и компютър
Я и аз да ви коригирам,моторите на Типо,Фиат Купе и Ланча Делта/Дедра са еднакви с една малка разлика,на Типока е 147 коня ,а всички останали са 139.Не е малка разликата.Клега,имах две такива и знам колко трудно се намират.В този ред на мисли не искам да те обезкуражавам,но много се съмнявам да успееш да си намериш читав мотор,ако въобще има.Късмет все пак.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Я и аз да ви коригирам,моторите на Типо,Фиат Купе и Ланча Делта/Дедра са еднакви с една малка разлика,на Типока е 147 коня ,а всички останали са 139.Не е малка разликата.Клега,имах две такива и знам колко трудно се намират.В този ред на мисли не искам да те обезкуражавам,но много се съмнявам да успееш да си намериш читав мотор,ако въобще има.Късмет все пак.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
untyped написа:riiid написа:16 волта 16 вентила предполагам?
Коментар
-
ivanko_rs написа:1.8 16 VVT е 131коня ,а 2.0 16V е 139 коня.Има един мотор на Типо 1.8 16V 136 коня,но е много рядък.Ако имаш някакви въпроси за този 16 клапанов мотор питай,поне сме си наблизоI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:ivanko_rs написа:1.8 16 VVT е 131коня ,а 2.0 16V е 139 коня.Има един мотор на Типо 1.8 16V 136 коня,но е много рядък.Ако имаш някакви въпроси за този 16 клапанов мотор питай,поне сме си наблизоPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар