Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся двигател Типо 2.0 16 волта+скорости и компютър намерих
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако случайно ти дотрябва ЕКУ Магнети Марели П8 от 148коньовата версия - имам го,също и делко и бобина, но без комутатораако вземеш по-новата двулитрова 139 коня може да и сложиш бутала с плоско чело от старата - също ми останаха.По тоя начин повишаваш степента на сгъст. от 10,3 на 10,5 и като отнемеш и от главата 0,6мм ще отидеш на близо 11:1 степен, гледай тогава какво става :D А и като олекотиш и маховика и мотовилките + лекичко портване и работа по фаски и клапани...ще има едни ниски 15-ки на 1/4миля Ако не си намериш атмосферен мотор, в краен случай може и турбо версията да сложиш П.П. Водните тапи ги смени задължително, поне моите бяха яко корозирали от вътешната страна, още малко им трябваше само.
Коментар
-
Предлагат ми оригиналното ЕКУ, заедно с мотора. Ако не работи ще се чуваме. Това Типо Турбо докъде го докарахте и мога ли да го видя на живо, защото доста често пътувам до Русе по работа? и все пак един съвет ако може: двигателят не е работил поне 8 (осем) години какви пари са нормално в случая?Разни мнения от рода: и да ми го подаряват не го вземам ги игнорирамI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Няма проблем да видиш Типото, но все още не е в движение.Може би след една седмица, ако нещо не се закучи.Хм за твоя мотор - доста време е стоял, дано да не е поръждясал по цилиндрите и шийките на коляновия вал.Ако може преди да го платиш да му отвориш картера и да махнеш по някоя и друга пета с лагерните черупки, за да видиш състоянието на шийките на коляновия вал, а и цилиндрите ще се видят как са. Също може да го отвориш отгоре за да видиш и разпределителните валове.Приблизителни цени:Гарнитура глава Гьотце 50 лв.Сегменти 90 лвОсновни и биелни лагери АЕ 100 лв. или заводски 300 лв.Семерини 50 лв.Гарнитури картер и капак клапани 30 лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар