Купувам шофьорска седалка която мога да монтирам във ФИАТ Брава. Задължително да е механично здрава, а съвсем задължително е да е тапицирана в Синьо Кадифе (Код на тапицерията - 281)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Седалка за Брава, тапицерия 281 (тъмно-синя с едни детайли)
Collapse
X
-
Все още търся такава седалка, също купувам и 4-те копчета за управление на ел. стъкла, заедно с панела на който са закрепени. Може и копчетата да са извън строя, важен е панела - трябва да е хубав, от пластмасовите, а не от гумените. Гумен си имам, и целия е в следи от нокти. Ако се намерят и 2 вътрешни дръжки за врати пак от пластмасовите, ги взимам и тях.
-
Re: Купувам: Седалка за Брава, тапицерия 281; панел за 4 ел.
ogi28b написа:Купувам шофьорска седалка която мога да монтирам във ФИАТ Брава. Задължително да е механично здрава, а съвсем задължително е да е тапицирана в Синьо Кадифе (Код на тапицерията - 281)
Коментар
-
Здравей, колега, може ли да пуснеш 1-2 снимки на седалката, както и да обявиш цена? Снимките - за да съм сигурен че е моята тапицерия, и ако е тя, ще трябва да се уговорим къде мога да я видя. Ако не отговориш до 1-2 дни ще ти пиша ЛС за снимките. Благодаря! Бях ти писал в друга тема за панела за управление на 4 ел. стъкла, но вероятно нямаш такъв? ако ти изпадне читав - веднага го взимам!Седалката дори и да е леко разбита, но с тази тапицерия, съм съгласен на бартер мойта за твойта, с много леко доплащане от моя страна, колкото да не е без хич.
Коментар
-
Повдигам темата, дали някой не му е изпаднала здрава такава седалка?! Може и друга тапицерия, за предпочитане - тъмно-синя, има една подобна , която слагат на марейските седалки. Задължително седалката да е здрава. За предпочитане - да е от района на София, за да я видя на място. Може и около Пловдив, че скоро ще пътувам натам.
Коментар
-
Повдигам темата. Отговор на колегата над мен: Ако имах тапицерия, дори и издрана - нямаше да си сменям седалката. Просто седалката ми е с друга тапицерия, от Брава СХ, а моята е ЕЛХ. По някаква причина седалката е сменяна някога, извън България, още в Италия. Искам да си намеря като оригиналната. Та и в заглавието съм написал че търся определена тапицерия, а не просто здрава седалка, но удрям на камък непрекъсанто, и съм склонен вече и на друга тапицерия, само да си намеря здрава седалка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар