Купувам фиат браво... или Брава около 2000 година..... от колата искам да е в перфектно техническо състояние,и да няма нужда от други ремонти освен от стандартните смени на ремъци , филтри, масло...... да има клима, ел пакет - стъкла + огледала (абе стандартните глезотии) .... а и да има оригинален касетофон с нетърпение очаквам предложения.... склонен съм да дам до 4200 лв (но само ако колата е наистина перфектна) не ми се ще да взема кола за 4000 и после да трябва да я ремонтирам за още 2000
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Браво
Collapse
X
-
Eдинствения вариант батка да си намериш добра кола за тези пари е ако някой е много на зор.Преди една година имах твоите изисквания +2еърбека и АБС и мога да ти кажа че парите са малко.Разгледай немското мобиле за да видиш цените.Хубаво Браво Брава е 2000 евро, а тези които са по автоморгите в БГ(автокъщите) там са по 700 евро.Като добавиш и 450 евро автовоз+печалбата на автоджамбазина и се получава цена три и нещо в БГ.
Коментар
-
lubobg написа:Eдинствения вариант батка да си намериш добра кола за тези пари е ако някой е много на зор.Преди една година имах твоите изисквания +2еърбека и АБС и мога да ти кажа че парите са малко.Разгледай немското мобиле за да видиш цените.Хубаво Браво Брава е 2000 евро, а тези които са по автоморгите в БГ(автокъщите) там са по 700 евро.Като добавиш и 450 евро автовоз+печалбата на автоджамбазина и се получава цена три и нещо в БГ.фиата си е фиат
Коментар
-
tskostov написа:lubobg написа:Eдинствения вариант батка да си намериш добра кола за тези пари е ако някой е много на зор.Преди една година имах твоите изисквания +2еърбека и АБС и мога да ти кажа че парите са малко.Разгледай немското мобиле за да видиш цените.Хубаво Браво Брава е 2000 евро, а тези които са по автоморгите в БГ(автокъщите) там са по 700 евро.Като добавиш и 450 евро автовоз+печалбата на автоджамбазина и се получава цена три и нещо в БГ.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Купувам Браво
tskostov написа:Купувам фиат браво... или Брава около 2000 година..... от колата искам да е в перфектно техническо състояние,и да няма нужда от други ремонти освен от стандартните смени на ремъци , филтри, масло...... да има клима, ел пакет - стъкла + огледала (абе стандартните глезотии) .... а и да има оригинален касетофон с нетърпение очаквам предложения.... склонен съм да дам до 4200 лв (но само ако колата е наистина перфектна) не ми се ще да взема кола за 4000 и после да трябва да я ремонтирам за още 2000
Коментар
-
tskostov написа:ще помоля модовете да заключат тази тема.... колата е намерена,капарирана и само чака да я платя и да я отнеса... колата е на колегата от форума ivo098 ,предполагам че я знаете сърдечно благодаря на абсолютно всичкиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар