Ето това е :
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам платка от контактен ключ Марея/Брава
Collapse
X
-
Търся си втори ключ / по точно ми трябва платката /Моята платка като и поставя нови батерии не свети диодчето и. Поразгледах схемите на платката и видях един PIC 16С84 два транзистора и един кварц за който не съм сигурен дали е кварц. Но за PIC а му трябва кварц и затова си мисля че е. Свалих схемата на PIC а и в събота и неделя ще умувам. Иначе другия ключ вече си работи нормално с централното и алармата.При теб как е? Работи ли всичко след програмирането. Имам в предвид да не се е заключила паметта след определен брой заключвания/ отключвания на колата.МАРЕЯ 1.8 16V HLX 98
БРАВА 1.8 16V ELX 96
Коментар
-
Румен Георгиев написа:Търся си втори ключ / по точно ми трябва платката /Моята платка като и поставя нови батерии не свети диодчето и. Поразгледах схемите на платката и видях един PIC 16С84 два транзистора и един кварц за който не съм сигурен дали е кварц. Но за PIC а му трябва кварц и затова си мисля че е. Свалих схемата на PIC а и в събота и неделя ще умувам. Иначе другия ключ вече си работи нормално с централното и алармата.При теб как е? Работи ли всичко след програмирането. Имам в предвид да не се е заключила паметта след определен брой заключвания/ отключвания на колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар