Искам бензинова кола 97-98 година.Климатик.Колебая се между 1,6 и 1.8 кубика двигатели.И двата стават стига колата да си заслужава.Имах Нисан Алмера ама нещо не ми върви с нисаните.Ако има газова уредба съответно ще съм и по щедър.Готов съм да се разделя с 3500-3700 и до 4200 за модел с газ.Чакам оферти.Само да са сериозни че другата седмица смятам да съм вече мобилен.Пък и съм чак от Разград , не ми се разкарва напразно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си Браво или Брава
Collapse
X
-
Re: Търся си Браво или Брава
Oktavian написа:Искам бензинова кола 97-98 година.Климатик.Колебая се между 1,6 и 1.8 кубика двигатели.И двата стават стига колата да си заслужава.Имах Нисан Алмера ама нещо не ми върви с нисаните.Ако има газова уредба съответно ще съм и по щедър.Готов съм да се разделя с 3500-3700 и до 4200 за модел с газ.Чакам оферти.Само да са сериозни че другата седмица смятам да съм вече мобилен.Пък и съм чак от Разград , не ми се разкарва напразноHonda HR-V Vtec 4x4 2001g.
Коментар
-
Oktavian написа:Прати някоя друга снимка на колата и кажи някаква цена за да знам дали да идвам до Шумен да я гледам.Ако се притесняваш нещо пиши на личниHonda HR-V Vtec 4x4 2001g.
Коментар
-
Oktavian написа:Днеска карах една брава 1.8 и замалко да я прегрея.Работеше като дизел и явно беше сцепен блока защото на второто изфорсиране вдигна над 110 градуса.Перката изобщо не се включи.Общо взето не става.Явно читавите фиати са рядкост.Все пак ако има пишетеHonda HR-V Vtec 4x4 2001g.
Коментар
-
Може би е така колега ама събота и неделя ще ходя в Търново по работа а понеделник съм на работа.Така че ако ще правим нещо ще е вторник или сряда.Ако има имаш път към Разград понеделник може да изляза за половин час от работа да я видя.Сега правя тес драйв на един Роувър дизел но май му е заминало турбото и едва ли ще го взема така че още сериозно си търся кола
Коментар
-
Всяка събота съм в Разград по работа,но тая ми е изключение и ще съм в Търговище утре по обяд.Ако искаш се обади да се видим. Аз ще съм с Бравото че ми е много икономичничко на газ.Следващата седмица съм си в Шумен,но и аз като теб съм на работа.Обади се когато имаш време,Бравото ми ще те очароваHonda HR-V Vtec 4x4 2001g.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар