Колеги,карам Темпра комби 1,6mi`93.Много си я харесвам,но страшно ме дразни липсата на оборотомер(има часовник и той спира)Мисля си за нещо с изнесен монтаж - не ми се бърника из оргиналното табло.Разбира се,че може и да е без лампа!Ако някой има за продаване да каже разумна цена Предварителни благодарности!!!п.п(редакция)Вече се навих направо да сменям цялото табло,тук качвам моето.Пишете не ме жалете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си обортомер,може и цяло табло-Намерих си
Collapse
X
-
колега ако ти се занимава.... можеш и сам да си решиш проблема.... и то за около 5 лева...!!!! Вземаш си един оборотомер от лада (от отпадаци ) без пари.... и намираш един читав корпус... много добре се получава от капак на шейкър..... или друга супрена цигания.... ако имаш приятел барман пак без пари...и за 5 лева си правип една готина лепенка на циферблата.... ше всети... ше е готино... и ше е без пари... Дано само колата ти е с дистрибутор... че там лесно ше си закачиш оборотомера.... Успех....
-
Защо не си вземеш оригинално табло от темпра с оборотомер за 30-40 лв от моргата само трябва да пуснеш един +до бобината и си готов.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Намерих си оборотомер и даже го монтирах,http://www.snimka.bg/album.php?album...hoto=6Сега чакам да дойде събота за да го инсталирам :D Благодаря на колегите от форума===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар