Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам блок с резистори за парно на Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам блок с резистори за парно на Типо

Здравейте. 2 от резисторите на този http://images24.snimka.bg/005280890.jpg блок за парното са ми изгорели.Търсих да си го купя втора ръка, ама не намерих. И при италянеца бях, и там няма. А самите резистори да ми ги сменят е мнаго трудно щото не могат да се намерят същите. Аз съм от София. Или пък, ако някой знае къде в София мога да си купя нека сподели.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Намери някой човек, който разбира и се занимава с електроника и го помоли да ти навие жичка!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
      Намери някой човек, който разбира и се занимава с електроника и го помоли да ти навие жичка!
      Нямам такива познати,разпитвал съм и мой приятели,ама няма кой дами го поправи,затова търся друго втора ръка.П.П. И аз съм от кв. Лагера
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
        Executer написа:
        Нямам такива познати,разпитвал съм и мой приятели,ама няма кой дами го поправи,затова търся друго втора ръка.П.П. И аз съм от кв. Лагера
        Имаш ЛС.

Коментар

tipo1960 написа:
          pecata написа:
          Executer написа:
          Имаш ЛС.
          Имаш ЛС
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Намери ли си, колега ?

Коментар

Disturbed написа:
              Намери ли си, колега ?
              не,още търся,вече изгубвам надежда че ще намеря,навсякаде кадето ходих няма.Ти можеш ли даме уредиш ?
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Еми аз имам 1 типо за части, и 1 колега звъня преди време за това нещо / ако е това което управлява степените / Смисъл на него му работеше само на 4 парното, ама аз му казах 40 лв за работещо такова и той каза, че е много и щял така да си кара.

Коментар

Disturbed написа:
                  Еми аз имам 1 типо за части, и 1 колега звъня преди време за това нещо / ако е това което управлява степените / Смисъл на него му работеше само на 4 парното, ама аз му казах 40 лв за работещо такова и той каза, че е много и щял така да си кара.
                  имаш ЛС
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

Сори за офтопика, ама сигурен ли си, че са ти изгорели резосторите? Защото при мен(а и не само) изгоря съпротивлението, което е под резисторите и парното ми работеше на 4 само. А съпротивлението струва стотинки.
                    "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
                    Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Blade SG написа:
                      Сори за офтопика, ама сигурен ли си, че са ти изгорели резосторите? Защото при мен(а и не само) изгоря съпротивлението, което е под резисторите и парното ми работеше на 4 само. А съпротивлението струва стотинки.
                      да резисторите на 1-ва и 2-ра степен ми бяха изгоряли.На мен на 3-та си ми работеше.Аз днес в една автоморга си свалих едно и вече нямам проблем.Благодаря на всички отзовали се.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

Колега в коя морга си ходил и има ли нещо интересно ? Колко типота има ?
                        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                        X