Здравйте, в момента си търся кола. Ориентирал съм се точно към този модел: Браво 1.9 JTD. Предпочитам колата да има лети джанти и да не е бяла на цвят. Не държа на това да е нов внос, но държа интериора да е запазен. Ако харесам някой автомобил плащам веднага в брой :D За контакти: chetoo@abv.bgБлагодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Фиат Браво 1.9 JTD
Collapse
X
-
Браво
незная защо търси "печка" дали заради икономията.....Но тук в Сливен един познат наскоро докара едно Браво , около 97 година , и колата е много читава и няма удари , няма криви брони... абе свястна кола... всичко си има.... климатик , централно , ел джамове... иска само една джанта .... 1.6 16vТова което ме узадачи е страхотната оферта за тея фиятове..... цената на този конкретно е 3200 лева.... светло синичка е колата... и може да я видите.... да я пробвате... да я закарате в сервиз на ваши познати.... и да си прецените дали да я вземете....май скоро време и аз ше се мятам в някоя таланка.... при тея цени..... 3200 лева !?!?!Станимир се казва момчето , 0889 52 27 27 му е телефона...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар