Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся пластмасата която трява за да сложа CD за Фиат Мареа!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся пластмасата която трява за да сложа CD за Фиат Мареа!

Търся тази пластмаса която се слага на радиокасетофона и се пъха CD. Ако някой има или знае откъде мога да си купя да пише. Благодаря!
    Fiat Marea 1.6 16v Bipower
    Citroen Saxo 1.6 VTS 90 k.c.
    Citroen Saxo 1.6 16v 118 k.c.

Re: Търся пластмасата която трява зада сложа CD за фиат маре

Gangsta88 написа:
    Търся тази пластмаса която се слага на радиокасетофона и се пъха CD.Ако някои има или знае от каде мога да си купя да пише.Благодаря!
    Виж в сайта: www.axm-auto.com - оригинален номер 717638614 има цена и картинка!

Коментар

Re: Търся пластмасата която трява зада сложа CD за фиат маре

hit-ko написа:
      Gangsta88 написа:
      Търся тази пластмаса която се слага на радиокасетофона и се пъха CD.Ако някои има или знае от каде мога да си купя да пише.Благодаря!
      Виж в сайта: www.axm-auto.com - оригинален номер 717638614 има цена и картинка!
      Дам мерси много пич..ама аз сам от Варна пък гледам че в варна няма такав магазин пък и миса струва скъпичко за една пластмаса 30 кинта..

Коментар

Ако някаде намериш за 20 кинта вземай я ,но ти гарантирам че ще стои като дялана с тесла и боядисана с баданарка .От Хит ико няма кой друг да ти предложи по качесвени части.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Колеги имам два броя оригинални, а не от тея ментета дето ги има на нашия пазар цената е по 20 лв. на брой.Пращам по ЕКОНТ.тел.: 0899/921-302

Коментар

nikola nikolov написа:
            Колеги имам два броя оригинални, а не от тея ментета дето ги има на нашия пазар цената е по 20 лв. на брой.Пращам по ЕКОНТ.тел.: 0899/921-302
            То ок ама тез от екон колко ше ми земат за доставката?

Коментар

Със сигурност ще ти е по-добре, ако си купиш от колегата, а не от магазин. Тези, които ги продават тук нямат нищо общо с вносните. а с еконт е до 5лв.
              Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp

Коментар

Gangsta88 написа:
                То ок ама тез от екон колко ше ми земат за доставката?
                Около 500 лева! Ти май без пари искаш да си намериш http://www.econt.com/page.php?page=calculator

Коментар

Re: Търся пластмасата която трява за да сложа CD за Фиат Мар

Gangsta88 написа:
                  Търся тази пластмаса която се слага на радиокасетофона и се пъха CD. Ако някой има или знае откъде мога да си купя да пише. Благодаря!
                  това е менте и е на 20лв.
                  Прикачени файлове
                  fiat marea 2,4 (TD125)

Коментар

Аз си купих от Фиат Магазина във Видин за 20 лева. Не е чак толкова зле. НЕ е боядасвана а самата пластмаса си е черна, не съм имал проблем с нея. Какво представляват ментетата

--------------------

Коментар

еврика

ментетата представляват това което си си купил вече
                      fiat marea 2,4 (TD125)

Коментар

nikola nikolov написа:
                        Ако можеш - качи снимчица.Заинтригува ме Верно ,че много станаха постовете с оффтопик , ама тя и темата е пускана около 100 000 пъти , тъй че ...

Коментар

Незнам ,този пич каквоима предвит под оригинална , дай снимки дая видим тази оригинална пласмаска.Аз лично сипоръчах от http://www.axm-auto.com/ струва 30лв с доставката по еконт 35, малко скъпичко на си заспа на мястото,исега си слушамсвясна музика.
                          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Working...
                          X