Колежке, защо не желаеш да си сложиш обикновен плейър с панелен орнамент?Ако твърдо искаш оригиналният, мога да те посъветвам, че тук вървят между 35 и 45 лв., ако ти поискат повече на Горубляне си е пладнешки обир.
Колежке я звънни на 0889433121 - Николай - авточасти втора ръка /с.Мартен Русенско/ и говори с него дали има ... ако има и ти изнася цената ... за транспорта и плащането не се грижи - ще го уредим няка си .... п.с. - мен също ми харесва оригинала - много си пасва на таблото .!!!!!
Колежке я звънни на 0889433121 - Николай - авточасти втора ръка /с.Мартен Русенско/ и говори с него дали има ... ако има и ти изнася цената ... за транспорта и плащането не се грижи - ще го уредим няка си .... п.с. - мен също ми харесва оригинала - много си пасва на таблото .!!!!!
пасва ама е пръчка, по-добре един пайнер единца за 100на лева втора ръка ако питате мене...
Имам оригинален касетофон от Брава/о.Свалих го още щом купих колата,защото си имам мп3 плеър.Касетофона работи 100%,но проблема е,че съм на 60км от Сф.Все пак може да измислим нещо.За контакти:milky_@abv.bg
пасва ама е пръчка, по-добре един пайнер единца за 100на лева втора ръка ако питате мене...
Благодаря за информацията, за съжаление Николай няма такъв касетофон. Издирването продължава :P
Коментар