Здравейте колеги търся си лайсна за задна дясна врата.Става въпрос за гумена лайсна която е на стъклото отдолу и не позволява да влиза вода вътре във вратата.Ще съм ви много благодарен ако някой ми предложи оригинална такава или ме отвори от къде и как да и измисля заместител,че като вали и я мия на мивки влиза вода във вратата и ме притеснява,че скоро ще започне да раждясва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся задна дясна лайсна на вратата за Типо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Търся задна дясна лайсна на вратата за Типо
dsdd написа:Здравейте колеги търся си лайсна за задна дясна врата.Става въпрос за гумена лайсна която е на стъклото отдолу и не позволява да влиза вода вътре във вратата.Ще съм ви много благодарен ако някой ми предложи оригинална такава или ме отвори от къде и как да и измисля заместител,че като вали и я мия на мивки влиза вода във вратата и ме притеснява,че скоро ще започне да раждясва.
-
Re: Търся задна дясна лайсна на вратата за Типо
dsdd написа:Здравейте колеги търся си лайсна за задна дясна врата.Става въпрос за гумена лайсна която е на стъклото отдолу и не позволява да влиза вода вътре във вратата.Ще съм ви много благодарен ако някой ми предложи оригинална такава или ме отвори от къде и как да и измисля заместител,че като вали и я мия на мивки влиза вода във вратата и ме притеснява,че скоро ще започне да раждясва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар