Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся задна дясна лайсна на вратата за Типо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся задна дясна лайсна на вратата за Типо

Здравейте колеги търся си лайсна за задна дясна врата.Става въпрос за гумена лайсна която е на стъклото отдолу и не позволява да влиза вода вътре във вратата.Ще съм ви много благодарен ако някой ми предложи оригинална такава или ме отвори от къде и как да и измисля заместител,че като вали и я мия на мивки влиза вода във вратата и ме притеснява,че скоро ще започне да раждясва.

Re: Търся задна дясна лайсна на вратата за Типо

dsdd написа:
    Здравейте колеги търся си лайсна за задна дясна врата.Става въпрос за гумена лайсна която е на стъклото отдолу и не позволява да влиза вода вътре във вратата.Ще съм ви много благодарен ако някой ми предложи оригинална такава или ме отвори от къде и как да и измисля заместител,че като вали и я мия на мивки влиза вода във вратата и ме притеснява,че скоро ще започне да раждясва.
    ЕТО ЕДНА СНИМКА......
    Прикачени файлове

Коментар

Re: Търся задна дясна лайсна на вратата за Типо

dsdd написа:
      НАЛИ ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС ?
      Прикачени файлове

Коментар

купих си вече може да я закриете темата

Коментар

Working...
        X