За година на производство не държа особено, искам задължително да има работещ климатик и ако може халогени. Искам и огледалата да са в цвета на купето , ама това на последно място и няма да издребнявам толкова. Заделил съм 3200-3500, в този диапазон ако може да се вместим...От Сф съм, би било хубаво и колата да е наоколо! А, и моторчето да е 1.6
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си сребриста Брава-намерих!!!
Collapse
X
-
Колега, аз имам такава Брава, НО няма клима, няма и халогени, огледалата вече са в цвета на купето и мотора е 1,4 12в на газ, април 1998г.Но повярвай ми за тези пари само мога да те повозя.Не ти пиша за да ти продам, а за да имаш предвид че за толкова пари после пак яко ще се псуват фиатите....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Знам бре, юнаци! Аз хубав Фиат си имам. Ама и една Бравка искам. Хубавиците от край време ме привличат, карах такава за пръв път 98 г. и бях изумен от формите й, от лекия волан и тн, и тн, и дори да не е много в кондиция колицата, мисля че имам времето и възможностите да я направя както ми харесва и да мога да й вярвам, разбира се Пък може и повече да се отпусна, знае ли човекAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
абе стига с тоя мит, че скъпа ли е колата значи е хубава и евтина ли е значи е боклук. аз мога да пусна боклук позакрепен на много висока цена и веднага да се лепне някой с вашите мисли. моето браво го взех за 3300 преди 4 месеца, с клима, с 1.6 двг, края на 97 год и колата беше/е супер, просто съм без забележка! докато навсякъде бяха по 4 бона и то не нов внос, аз толкова я взех, без предрасъдици за цените. извинявам се за спамаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:абе стига с тоя мит, че скъпа ли е колата значи е хубава и евтина ли е значи е боклук. аз мога да пусна боклук позакрепен на много висока цена и веднага да се лепне някой с вашите мисли. моето браво го взех за 3300 преди 4 месеца, с клима, с 1.6 двг, края на 97 год и колата беше/е супер, просто съм без забележка! докато навсякъде бяха по 4 бона и то не нов внос, аз толкова я взех, без предрасъдици за цените. извинявам се за спамаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Срещнах една лъскава Бравка, края на 99 год. с 1.2 двигател на 4600! Някой има ли впечатления от този мотор, върви ли добре Бравата с него и други подобни въпроси... Ако имате опит, споделетеN.Y. State of Mind
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Срещнах една лъскава Бравка, края на 99 год. с 1.2 двигател на 4600! Някой има ли впечатления от този мотор, върви ли добре Бравата с него и други подобни въпроси... Ако имате опит, споделетеFiat Bravo 80 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар