Здравеите поради несериозноста на един колега които ми обеща че ще ми продаде касетофона си ,но вече две седмци ме размотава да чакам.Та които има предложения да ги казва.Става въпрос за браво/а мареа.Само ако може в предложенията да бъде включено модел и цена!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам оригинален касетофон за Фиат
Collapse
X
-
rercho написа:snaiperisto написа:rercho написа:snaiperisto написа:За 40лв. ставаш собственик на този: 0898 549 110
Коментар
-
А аз мога да кажа само че може да се счита за преключена темата.Относно пича дето прави тънките сметки нямам думи.Обадих му се днеска бях готов да го взема за моя сметка дори и без да му правя пазарлък за парите,а тои "ооооооооооо не ми се разкарва до куриер .."Дрън Дрън ами аджаба за кво си ми писал че го продаваш кат си видял че съм от Плевен а ти представлява ГОЛЯМ проблем да ми го пратишп.п.Колегата MrElectro излезе наи сериозен за което му благодаря много
кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
rercho написа:snaiperisto написа:За 40лв. ставаш собственик на този: 0898 549 110
Коментар
-
Остави тва де тсъм го написал то е ясно че не си усетил че се маитапя.Ама кажи защо въобще ми го предложи тоя касетофон като си нямал намерението и желаниети да го пращаш по куриер.А това аз защо да не доида до софия си има много причини които несмятам да ги казвам тук, иначе не ме бърка.Но моляте отговори ми за мое лично успокоение и душевен мир защо ми го предложи тоя касетофон.кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
Чакайте да се намеся в спора ви - ама някой от вас знае ли че куриерите ВЗЕМАТ и ДОСТАВЯТ от/на МЯСТО - т.е. никой няма нужда да се разкарва до никъде и да прави тънки сметки.Ако обаче продължавате в този дух ще се наложи да разчистя темата или направо да я изтрия.Щом не ви бива да се раберете като хора - на ЛС си спорете колкото искате.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар