Колеги, започваме вече да се оглеждаме за едно от горепосочените Пунта. Става въпрос за брат ми, който до месец максимум ще има парите и ще тръгнем да търсим. Но не е лощо отсега да проуча какво има тук-там...Ако някой има нещо такова за продаване, или пък знае някой някъде да продава такова читаво, да казва...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оглеждам се за PUNTO 1.4GT или 1.2 16V
Collapse
X
-
За 4000 лв. трябва дае идеална бе колега. Явно незнаеш как вървят цените. Виж в mobile.bg. Скоро гледах един Sporting 98 г. (1.2 16v) за 2700 нов внос В търсачката има тема "Какво да гледам при покупка на Фиат?" - ще ти е от полза.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
easylife написа:За 4000 лв. трябва дае идеална бе колега. Явно незнаеш как вървят цените. Виж в mobile.bg. Скоро гледах един Sporting 98 г. (1.2 16v) за 2700 нов внос В търсачката има тема "Какво да гледам при покупка на Фиат?" - ще ти е от полза.
Коментар
-
Никога не е излишно едно прочитане на горната тема Напротив, запознат съм с цените, с тези по автокъщите и с тези в мобилето. Говорим за GT, не за обикновено Пунто. Цените почват от 3500 нагоре за такъв модел.Ако е за sporting - да съгласен съм, че са доста по-евтини, но предпочитанията са за GT. В краен случай е спортинга, ако не намерим добро ГТ.Тук няколко колеги ме придумват и за Браво, брат ми взе да се навива... Приемаме предложения
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар