Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оглеждам се за PUNTO 1.4GT или 1.2 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оглеждам се за PUNTO 1.4GT или 1.2 16V

Колеги, започваме вече да се оглеждаме за едно от горепосочените Пунта. Става въпрос за брат ми, който до месец максимум ще има парите и ще тръгнем да търсим. Но не е лощо отсега да проуча какво има тук-там...Ако някой има нещо такова за продаване, или пък знае някой някъде да продава такова читаво, да казва...

и продължавам да се оглеждам

Коментар

а де

Коментар

какви пари дава брат ти?
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

Максимум до 4000Но пак зависи от самата кола, ако е перфектна, може и повече... (ама наистина перфектна).

Коментар

За 4000 лв. трябва дае идеална бе колега. Явно незнаеш как вървят цените. Виж в mobile.bg. Скоро гледах един Sporting 98 г. (1.2 16v) за 2700 нов внос В търсачката има тема "Какво да гледам при покупка на Фиат?" - ще ти е от полза.
            Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
            MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
            Engine Stamp: 176B9.000
            Version Code: 176BV
            Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

easylife написа:
              За 4000 лв. трябва дае идеална бе колега. Явно незнаеш как вървят цените. Виж в mobile.bg. Скоро гледах един Sporting 98 г. (1.2 16v) за 2700 нов внос В търсачката има тема "Какво да гледам при покупка на Фиат?" - ще ти е от полза.
              намери кой да посъветваш какво да гледа при покупка :D
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Никога не е излишно едно прочитане на горната тема Напротив, запознат съм с цените, с тези по автокъщите и с тези в мобилето. Говорим за GT, не за обикновено Пунто. Цените почват от 3500 нагоре за такъв модел.Ако е за sporting - да съгласен съм, че са доста по-евтини, но предпочитанията са за GT. В краен случай е спортинга, ако не намерим добро ГТ.Тук няколко колеги ме придумват и за Браво, брат ми взе да се навива... Приемаме предложения

Коментар

Очаквам BRAVO GT 1.8 16V 1996г. тази неделя - вторник най-късно...Не казвам перфектно,но добро...Имам и Пунто 75 1996г. с клима,черно,халогени,ел.пакет с забележки...
                  FIAT TIPO 1.4ie

Коментар

Working...
                  X