Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам ски

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам ски

няма ли някой стари ски+обувки 43 номер да го отърва на тънка цена
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Аз имам такива. Ските са много запазени и са с автомати. Само два дена са ползвани.Дължината им е 175 см. за 43 номер обувки. Цена 280 лв.(но са без обувки).Ако имаш интерес ще ти кача и снимки.
    Lancia Kappa 2.0 20V
    БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

besnija написа:
      Аз имам такива. Ските са много запазени и са с автомати. Само два дена са ползвани.Дължината им е 175 см. за 43 номер обувки. Цена 280 лв.(но са без обувки).Ако имаш интерес ще ти кача и снимки.
      без обувки не ме устройва вариант за момента, а и не ми трябвата толокова нови ски /заради цената най вече/ защото ще са "учебни"
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

Re: купувам ски

и аз имам ски и то доста чифтове. стари модели, но самите ски са чисто нови. автоматите и обувките ги продавам отделно, ако някой се интересува да пише.

Коментар

Re: купувам ски

ianiss написа:
          и аз имам ски и то доста чифтове. стари модели, но самите ски са чисто нови. автоматите и обувките ги продавам отделно, ако някой се интересува да пише.
          Интересувам се от обувки 44 номер, също и от автомати с панти ако имаш!

Коментар

благодарение на колега от форума вече имам ски сега остава да ида да се попързалям :D може да затриете темата
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
            X