Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся фарове за брава, но с лупи.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся фарове за брава, но с лупи.

Търся фарове за брава, но с лупи. искам такива, но не знам кой светят по-хубаво
    FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

Re: търся фарове за брава но с лупи

tampico написа:
      търся фарове за брава но с лупи искам такива но незнам кой светят по-хубаво
      По въпросът ти за светенето - моята Мареа е с лупи, ама нещо не ми харесват как светят!Незнам обаче как светят обикновените фарове ,може би са по-зле!Типото ми с нормалните рефлектори на фаровете/то май други си няма/ правеше ден :D Май лупите са повече за красота ,отколкото за по-добра видимост!
      Fiat Grande Punto

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
          pifakiz написа:
          Май лупите са повече за красота ,отколкото за по-добра видимост!
          Тука си вече в грешка!!! Обаче ако рефлекторите които са зад лупите са "изгорели" демек покритието им е паднало ще светят много зле обаче същото важи и за тези без лупи. Иначи си прав че без лупи ще бъде още по зле прегледай темата на оги за фаровете и виж какво може да се направи само не се опитвай да чистиш рефлекторите че хептен ще им падне покритието.
          Просто предположих, не съм казал със сигурност, че са направени за красота!Предполагах, че има рефлектор зад лупите, и той прави работата да светят по-добре!А лупата е за фокусиране /или нещо подобно, не съм наясно/ на светлината, за да се подобри видимостта!Със сигурност е направено за подобряване на фаровете, а не за красота :DСега ще видя какво може да се направи по въпроса с подобряването на фаровете/от темата на Оги/ - хората искат фарове с лупи, пък аз да се оплаквам от тях!!! :DИзвън темата - ако имате Пежо 405 ще видите какво са слаби фарове - ужас!В техния форум имат цяла тема за фаровете!Голям проблем!Нашите правят ден направо, в сравнение с фаровете на Пежото!!!
          Fiat Grande Punto

Коментар

и никой не продава фарове така ли
            FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

tampico написа:
              и никой не продава фарове така ли
              Колега обикаляй и звъни по моргите. Аз моите ги намерих наистина с 300 зора. Въпроса е да си упорит
              Bravo HGT 2001

Коментар

имам единия мисля десен, но трябва да погледна.

Коментар

Аз имам фарове с лупи от Мареа са но стават 1към 1 искам 100лв/1бр. имам комплект!Оригинални са! Аз възтановявам рефлектори email: ivailovcheto@abv.bg GSM 0887341383 10г. Гаранция!!! гр.Плевен(на снимката съм показал как става рефлектора като го направя)
                  Прикачени файлове

Коментар

за фара

колега видях 4е един колега ти е предложил десен.-аз имам ляв на 60лева.скаип: plamen79yambol имеил: plammbata@abv.bg тел:0894710817

Коментар

Working...
                    X