Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си миниван, може да не е фиат, но е препоръчително :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся си миниван, може да не е фиат, но е препоръчително :)

За сега сме се ореантирали към Ulysse, но е възможно и Scudo да е ... важното е да се води лек автомобил, за да не са му толкова високи данъци/винетка и т н, но в същото време да е с голяма товароносимост и голям обем на "багажника" или каросерията или както се води ... та за Ulysse знам, че се води Лек автомобил, но Scudoto - как стои въпроса там ? Doblo въобще не го включвам, защото търсим нещо до 6-7-8 000 лв ... Пускайте оферти или поне информация кое как се води ...

имаме 2броя Скудо за продаваневинетките са му като за нормален автомобил

Коментар

hf hpe написа:
      имаме 2броя Скудо за продаваневинетките са му като за нормален автомобил
      Малко повече инфо и евентуално цена/екстри/снимки ?

Коментар

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...etailsтова е еднотодругото не е сниманоима е едно на 15 000км 2007г.

Коментар

имаш ЛС . изчисти си кутията за да ти пратя снимки
          Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
          ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

hf hpe написа:
            http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1119701744771198 8&f1=detailsтова е еднотодругото не е сниманоима е едно на 15 000км 2007г.
            Малко инфо за другото можеш ли да дадеш ?И още нещо - на това scudo освен огънатия преден десен калник има ли някакви други забележки по външния вид ? Като състояние като цяло как е ? Преди колко хил. км. е обслужена колата ? Единия от тези два ключа случайно да е червен ? :D И освен винетката - данъци, всичко - си е като на обикновена кола, нали ? и последно - коментари по цената ?п.п. Ако бях видял обявата преди 3 дни щяхме на връщане от блг да минем да го видим ...

Коментар

Темата може да бъде заключена, вече не търся Който търси - намира

Коментар

Working...
              X