Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся предни фарове и предна броня за Фиат Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tърся предни фарове и предна броня за Фиат Брава

1997 година,Ако знаете и някой свестен тенекеджия ще съм ви благодаренСтефан

Имам фар на 40 лв.Ако имате интерес го снимам. На фара са му здрави всичките стойки.

Коментар

the_game написа:
      Имам фар на 40 лв.Ако имате интерес го снимам. На фара са му здрави всичките стойки.
      Здравейте,да интересува ме фара,ако всичко му е ОК ще го взема..Поздрави Стефан

Коментар

stivest написа:
        the_game написа:
        Здравейте,да интересува ме фара,ако всичко му е ОК ще го взема..Поздрави Стефан
        Утре ще го снимам.

Коментар

Eто и снимка на фара. Десен.http://store1.data.bg/thegamepz/Stop...02.jpgНяма капачета. Но предполагам на твоя са здрави и няма да е пробле.Незнам дали моторчето за височината на фаровете работи но си има "врътки " и от там може да се регулира.Както казах 40 лв. Пращам с куриер.

Коментар

the_game написа:
            Eто и снимка на фара. Десен.http://store1.data.bg/thegamepz/Stop...02.jpgНяма капачета. Но предполагам на твоя са здрави и няма да е пробле.Не знам дали моторчето за височината на фаровете работи но си има "врътки " и от там може да се регулира.Както казах 40 лв. Пращам с куриер.
            Не знам за кой капачета говориш?Как да се уговорим да го взема?С наложен платеж при получаване?

Коментар

stivest написа:
              Не знам за кой капачета говориш?Как да се уговорим да го взема?С наложен платеж при получаване?
              Говоря за пластмасовите капачета които закриват крушките. Също и фасунката на мигача липсва.На твоя предполагам са здрави. (Капачетата зад крушките)Мога да го пратя по куриер с наложен платеж и при получаването плащате наложния платеж (40лв) + доставката (от 5 до 8лв) В зависимост от това дали искате у вас да го получите или да си го вземете от офиса на Еконт в града ви.

Коментар

the_game написа:
                stivest написа:
                Говоря за пластмасовите капачета които закриват крушките. Също и фасунката на мигача липсва.На твоя предполагам са здрави. (Капачетата зад крушките)Мога да го пратя по куриер с наложен платеж и при получаването плащате наложния платеж (40лв) + доставката (от 5 до 8лв) В зависимост от това дали искате у вас да го получите или да си го вземете от офиса на Еконт в града ви.
                Аз съм ползвал услугите на Сити експрес и съм доволенот тях.Ако нямате против и ги има в вашия град http://www.city-express.com/drugi.htmlАз съм от София,мисля че няма да има проблем?И те са от врата на врата и всички други варианти.За кога можем да се уговорим?

Коментар

stivest написа:
                  the_game написа:
                  stivest написа:
                  Аз съм ползвал услугите на Сити експрес и съм доволенот тях.Ако нямате против и ги има в вашия град http://www.city-express.com/drugi.htmlАз съм от София,мисля че няма да има проблем?И те са от врата на врата и всички други варианти.За кога можем да се уговорим?
                  Аз съм от Пазарджик и има офис в моя град.Казвате кога и утивам да го пратя.Само ми напишете всичко, което трябва да има кажа защото не съм пращал с тях и да не стане объркване.Напишете си данните на ЛС

Коментар

the_game написа:
                    stivest написа:
                    the_game написа:
                    stivest написа:
                    Аз съм от Пазарджик и има офис в моя град.Казвате кога и утивам да го пратя.Само ми напишете всичко, което трябва да има кажа защото не съм пращал с тях и да не стане объркване.Напишете си данните на ЛС
                    .................................................. .........Стефан Стойков 1000 София ул.Любен Каравелов 60-б0888 864791............................................ .................Мисля че ще е по добре направо аз да го взема от техния офис тъй като съм много в движение напоследък!Мисля че и един от техните офиси е на моята улица !До по искване да бъде.Може да го пускате утре или в други ден?!Поздрави Стефан

Коментар

Утре го пращам.

Коментар

Ок..ще се чуем след товаПоздрави

Коментар

колега трябват ли ти халогени имам чисто нови неразпечатвани още пиши на ЛС ако се интересуваш от тях

Коментар

Working...
                          X