Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам Фиат Брава 1.6 16V ELX

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

O.E.Motorsport

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21579

Коментар

lubobg написа:
      Мда Ние с момчето се знаем и извън форума, но засега не е навит, тъй като пътя от Горна Оряховица до Благоевград щял да му излезе 300 лв. (въпреки, че с автобус е 20 лв. ). Дори му я намалих под 4700 лв., но е решил, че на обслужена кола трябва да й се сменят консумативите задължително Както и да е ... хора много, интереси всякакви Дано не се прецака само с избора си, че като гледам как е тръгнал :D

Коментар

wwweb написа:
        lubobg написа:
        Мда Ние с момчето се знаем и извън форума, но засега не е навит, тъй като пътя от Горна Оряховица до Благоевград щял да му излезе 300 лв. (въпреки, че с автобус е 20 лв. ). Дори му я намалих под 4700 лв., но е решил, че на обслужена кола трябва да й се сменят консумативите задължително Както и да е ... хора много, интереси всякакви Дано не се прецака само с избора си, че като гледам как е тръгнал :D
        Колега ама твоята брава стана най-дискутираната тема!Легенди се носят вече за нея!!!От началото те подкрепих, ама вече прекаляваш!Съвсем приятелски ти го казвам!Остави хората сами да направят своя избор!Явно колата ти не е толкова добра, за колкото я представяш, щом вече толкова време не си я продал, или просто не се е намерил човека, който да я оцени!!Замисли се върху това все пак, и остави другите да решът дали си струва или не!За всеки влак си има пътници - така и за твоята ще се намери, не бързай!То бива, бева раздуване ама........:D
        Fiat Grande Punto

Коментар

pifakiz написа:
          Явно колата ти не е толкова добра, за колкото я представяш, щом вече толкова време не си я продал, или просто не се е намерил човека, който да я оцени!!
          По-скоро май на никой не му се идва до Благоевград :D А на пича по-горе може би съм леко раздразнен, тъй като ходих да му снимам клипове, свалих му цената и след сумати изгубено време (ИЗВЪН РАБОТА, което са си пари) ми казва, че колата била перфектна, но Благоевград му било далече. Нали разбираш, че и продавача е човек и той се дразни когато се е*ават с него?П.С. А, че колата ми е дискутирана едва ли е заради мой монолог

Коментар

Абе то си е ясно, че е така! Знам какво е от твоята страна, ама имай малко търпение, и не бързай да сваляш цената!Щом колата ти е добра, недей да поддаваш на пазарлъци :D И аз бях така с Типото, бях се навил здраво за Мареа и едва ли не бях готов да го дам за 1000 лв.! Да де, ама почаках малко, едно момче му хареса и ми даде 2200 лв.Така, че съветът ми е - споко, ще се намери и твоят купувач! А твоята Алфа си те чака - недей да прибързваш! Успех.
            Fiat Grande Punto

Коментар

Дето се вика за всеки влак си има пътници. Както каза колегата pifakiz не бързай да сваляш цената. Свали когато има сериозен клиент за колата.Кофти е когато се стараеш за даден купувач, а той с лека ръка подминава старанието ти, но това е, ти имаш зор, а не той. И аз като знам че ме чакат същите мъки след средата на януари
              Bravo HGT 2001

Коментар

Working...
              X