Купувам ел. игра "Ну,погоди", руските от едно време,дето вълка събира яйца с кошница. Давам добри пари!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам ел. игра "Ну,погоди"!
Collapse
X
-
Имам 2 такива - една е с вълка и яйцата, а другата е с ловец стреля по гъски - на същия принцип - вместо яйца има гъски. Ама тази техника вече е натрупала толкова емоционална стойност, че ще трябва доста добри пари да дадеш...За какво ти е по принцип. Нещо чарковете в колата ли могат да се монтират. Питам не от любопитство, а защото не помня добре, но едната от игрите май е в разглобено състояние от времето, в което се опитвах да изучавам електронната техника чрез нея.Добри Божилов
www.komentari.com
-
niko_ymn написа:хахаха - лелее къде ме върнахте в детството - и аз имах подобна, само че с рали и едни формули на един ляв завой с три ленти дето само скороста и трафика ставаха по големиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
DiStefano написа:и аз имам такава с яйчицата и Вълкаа имам и Весьолъй Повер - тфа де играта с готвача = култово руско произведение на изкуствотоно наистина не съм сигурен че искам да се разделя с тях
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар