Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам CD за Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

koleff написа:
    е вече стана ясно, ако треа ще я разкостя, какво толкова един кабел да прекарам....важното е да се намери чейнджъра и касетофона...само незнам колко са добри тези чйнджъри...да не се окажат някави не само морално остарели а и технически
    Знам че има няколко модела на SONY които стават
    Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
    2000г.
    Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Колегим какво става, няма ли някой който да продава тези пусти CD или чейнджъри...
      Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
      Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

Аз също бях решил да си купувам чейнджър и намерих, но тези кабели явно са много голям проблем, защото са кът и в крайна сметка минах на друг вариант. Купих си един прост и обикновен mp3 плеър, занесох си касетофона на един пич дето поставя аларми, той ми изкара от буксата за чейнджъра един кабел със стандартна букса за mp3, дискмен и т.н.и вече нямам проблем. Качвам си музичка когато ми е кеф и не си тъпча колата с дискове
        Bravo HGT 2001

Коментар

А касетафона разпознава ли МР3 плеара?
          Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
          2000г.
          Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

v_a_c_h_o_o написа:
            Аз също бях решил да си купувам чейнджър и намерих, но тези кабели явно са много голям проблем, защото са кът и в крайна сметка минах на друг вариант. Купих си един прост и обикновен mp3 плеър, занесох си касетофона на един пич дето поставя аларми, той ми изкара от буксата за чейнджъра един кабел със стандартна букса за mp3, дискмен и т.н.и вече нямам проблем. Качвам си музичка когато ми е кеф и не си тъпча колата с дискове
            Такъв стандартен жак 3.5 мм/на снимката долу/ ли ти е изкарал майстора?А видя ли какво представлява буксата за чейнджъра на касетофона, че не ми се вади за да видя!Запоява ли той нещо, или си има стандартен преходник, или кабел!Това е много добър и лесен вариант, отколкото FM трансмитер!Качваш си направо музика от РС-то на плеъра и готово!Тенкс за идеята!
            Прикачени файлове
            Fiat Grande Punto

Коментар

Working...
            X