Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам CD за Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам CD за Брава

Колеги, търся оригинално CD за брава или комплект касетофон с чейнджър и кабели - на разумна цена! Предпочитам CD -то тел.: 0896/613-235
    Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
    Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Re: Купувам CD за Брава

Ще си намериш да знаеш

Коментар

айде..

ще видим колега, ще видим! И да не стане сега...здраве да е

Коментар

Доколкото знам няма оригинално СД. Единствения вариянт е ченджер.
        Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
        2000г.
        Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

chaki написа:
          Доколкото знам няма оригинално СД. Единствения вариянт е ченджер.
          Има, аз за мареата ходих да търся и намерих де, ама на цена от 1220лв. без доставката, иначе пожелавам на колегата да си намери, но аз за тези пари предпочитам да си направя HomeCinema в колата, иначе и аз не исках да слагам, там разни преходници панели и тн голяма цигания е с тях и много ме дразнят, ама пустите технологий напредват.

Коментар

А колко струва ченджера?
            2000г.

Коментар

CD

незнам, доколкото съм запознат имаше някакви.CD -та...да коела много си прав за грозотията. Аз дадох 30 кинта за панел, сложих си CD plyaer ама много грозно...Моля вси1ки колеги, наистина ако чуят нещо да споделят. А цената ако е 1200 лв, не благодаря...тогава ще премина на варианта касетофон с чейнджър...така че ако някой има...да се обажда))

Коментар

Re: CD

koleff написа:
                незнам, доколкото съм запознат имаше някакви.CD -та...да коела много си прав за грозотията. Аз дадох 30 кинта за панел, сложих си CD plyaer ама много грозно...Моля вси1ки колеги, наистина ако чуят нещо да споделят. А цената ако е 1200 лв, не благодаря...тогава ще премина на варианта касетофон с чейнджър...така че ако някой има...да се обажда))
                Чейнджър е по- вероятно да си намериш, но там пък идва проблема с кабелите, единственото логично решение е това с този преходник, който на мен ми трака като хладилник мраз и ме дразни ГИГА много ;(

Коментар

Някой може ли да ми каже, как вървят цените на целия комплект: касетофона (който управлява чейнджъра)+кабела+чейнджъра

Коментар

Добре де , този кабел за ченнджера не е ли фабрично прекаран до багажника?
                    2000г.

Коментар

chaki написа:
                      Добре де , този кабел за ченнджера не е ли фабрично прекаран до багажника?
                      Аз се оглеждах в багажника на Мареа-та и така и не видях къде седи тоя чейнджър ако седи там...а е хлх колонки има и отзад мултиволан...би трябвало предишния собственик и чейнджър да си е взел
                      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

ще има фабрично прекаран кабел, ако и колата е с фабрично поставен чейнджър и касетофон, който го управлява....поне такава е моята логика ...Нищо де въпреки всичко...аз съм упорит и ще търся докато не открия най - накрая )

Коментар

Моя касетофон е с управление на ченджер и по пътя на логиката би трябвало да има прекаран кабел. Не върви да си купиш нова кола и да я разкостиш за да прекараш кабели. Ако някой открие ченджъри да каже.
                          2000г.

Коментар

е вече стана ясно, ако треа ще я разкостя, какво толкова един кабел да прекарам....важното е да се намери чейнджъра и касетофона...само незнам колко са добри тези чйнджъри...да не се окажат някави не само морално остарели а и технически

Коментар

koleff написа:
                              е вече стана ясно, ако треа ще я разкостя, какво толкова един кабел да прекарам....важното е да се намери чейнджъра и касетофона...само незнам колко са добри тези чйнджъри...да не се окажат някави не само морално остарели а и технически
                              Знам че има няколко модела на SONY които стават
                              2000г.

Коментар

Working...
                              X