Колеги, търся оригинално CD за брава или комплект касетофон с чейнджър и кабели - на разумна цена! Предпочитам CD -то тел.: 0896/613-235
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам CD за Брава
Collapse
X
-
chaki написа:Доколкото знам няма оригинално СД. Единствения вариянт е ченджер.
Коментар
-
CD
незнам, доколкото съм запознат имаше някакви.CD -та...да коела много си прав за грозотията. Аз дадох 30 кинта за панел, сложих си CD plyaer ама много грозно...Моля вси1ки колеги, наистина ако чуят нещо да споделят. А цената ако е 1200 лв, не благодаря...тогава ще премина на варианта касетофон с чейнджър...така че ако някой има...да се обажда))Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
Re: CD
koleff написа:незнам, доколкото съм запознат имаше някакви.CD -та...да коела много си прав за грозотията. Аз дадох 30 кинта за панел, сложих си CD plyaer ама много грозно...Моля вси1ки колеги, наистина ако чуят нещо да споделят. А цената ако е 1200 лв, не благодаря...тогава ще премина на варианта касетофон с чейнджър...така че ако някой има...да се обажда))
Коментар
-
chaki написа:Добре де , този кабел за ченнджера не е ли фабрично прекаран до багажника?Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
е вече стана ясно, ако треа ще я разкостя, какво толкова един кабел да прекарам....важното е да се намери чейнджъра и касетофона...само незнам колко са добри тези чйнджъри...да не се окажат някави не само морално остарели а и техническиEx - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
koleff написа:е вече стана ясно, ако треа ще я разкостя, какво толкова един кабел да прекарам....важното е да се намери чейнджъра и касетофона...само незнам колко са добри тези чйнджъри...да не се окажат някави не само морално остарели а и техническиFiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар