Търся следните неща за типо:1.Джанти и предна решетка като на снимката от Tipo 16V-2.Странични прагове от Tipo 16V-като на горната снимка3.Стопове от Tipo 16VАко някой продава или знае от къде може да си ги намеря тези неща да казва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
RQ:Следните неща за Tipo:
Collapse
X
-
В коя морга има най-много части за типото.Коя ше ми препоръчате.Иначе джанти не вярвам да си намеря в морга.Купувам също и лети джанти от Bravo GT/HGT.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
На мойто ще продавам предна и задна броня с фарове за мъгла,маска,преден капак,калници,прагове,мигачи,стопове(обаче единия е нормалния цвят-сменян е),джанти от Браво ХГТ 15" на 6"(имат нужда от пребоядисване).Ще и правя тунинг-затова няма да ми трябват.След месец ще са демонтирани.Може да договорим цени,ако ти се идва до Русе,или по куриер.
Коментар
-
ici написа:На мойто ще продавам предна и задна броня с фарове за мъгла,маска,преден капак,калници,прагове,мигачи,стопове(обаче единия е нормалния цвят-сменян е),джанти от Браво ХГТ 15" на 6"(имат нужда от пребоядисване).Ще и правя тунинг-затова няма да ми трябват.След месец ще са демонтирани.Може да договорим цени,ако ти се идва до Русе,или по куриер.Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
колега много силно се интерсувам от праговете.Искам да ги взема.Напиши ми в какво състояние са и как става това с тия куриери,че нищо не разбирам,ааа и маската(нали решетката имаш предвид) искам да взема,кач пара?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар