Търся следните неща за типо:1.Джанти и предна решетка като на снимката от Tipo 16V-2.Странични прагове от Tipo 16V-като на горната снимка3.Стопове от Tipo 16VАко някой продава или знае от къде може да си ги намеря тези неща да казва.
Колега, тази тема е за Купува.Иначе ако няма кой от форума да ти помогне за работите които търсиш, бих те посъветвал да отидеш по моргите, поне в София има много
В коя морга има най-много части за типото.Коя ше ми препоръчате.Иначе джанти не вярвам да си намеря в морга.Купувам също и лети джанти от Bravo GT/HGT.
На мойто ще продавам предна и задна броня с фарове за мъгла,маска,преден капак,калници,прагове,мигачи,стопове(обаче единия е нормалния цвят-сменян е),джанти от Браво ХГТ 15" на 6"(имат нужда от пребоядисване).Ще и правя тунинг-затова няма да ми трябват.След месец ще са демонтирани.Може да договорим цени,ако ти се идва до Русе,или по куриер.
глупости при италянеца имаше преди седмица 3 леви и един десен такива..Но когато аз отидох имаше само 2 леви вече..Иначе ако се проверява често мисля че може да се вземат...Струват 40 лева двата
На мойто ще продавам предна и задна броня с фарове за мъгла,маска,преден капак,калници,прагове,мигачи,стопове(обаче единия е нормалния цвят-сменян е),джанти от Браво ХГТ 15" на 6"(имат нужда от пребоядисване).Ще и правя тунинг-затова няма да ми трябват.След месец ще са демонтирани.Може да договорим цени,ако ти се идва до Русе,или по куриер.
Джанти и фарове за мъгла търся от много време - за контакти: ЛС или tempra@gbg.bg
Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
колега много силно се интерсувам от праговете.Искам да ги взема.Напиши ми в какво състояние са и как става това с тия куриери,че нищо не разбирам,ааа и маската(нали решетката имаш предвид) искам да взема,кач пара?
Коментар