Здравейте.Търся да си купя Фиат Пунто, ако може да е 98/99 г., до 3600 лв.Не държа автомобилът да има много екстри, но да е от порядъка-1.2-1.4 мотор, бензин, и да има някои екстри който са характерни за модела..например ел.стъкла, ел.огледала, може и да има и само КЛИМАТИК. Не съм запозната много с този форум, тъй като съм новорегистрирана, но ще се радвам ако някои ми помогне. Преди да се закупи автомобилът бих искала, ако е възможно разбира се, да го кача на канал....Ако някои прояви интерес тел:0898/683149или да изпрати снимки и характеристика на колата на е-mail: gotvachkata@abv.bgОчаквам предложения!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Фиат Пунто-98-99 г. СПЕШНО КУПЕНО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
letajanta написа:имам пунто 1.7 тд ел стъкла хидравлика централно лети джанти 98 година без клима перфект нов внос 3300 лв и 1.6 спортинг клима ел стъкла хидравлика централно газова уредба от италия сменен мотор 2003 година е мотора с дребни забележки 95 година 2800 лв 0886 44 02 74
Коментар
-
Re: Купувам Фиат Пунто-98-99 г. СПЕШНО КУПЕНО!!!!
tedi_baby написа:Здравейте.Търся да си купя Фиат Пунто, ако може да е 98/99 г., до 3600 лв.Не държа автомобилът да има много екстри, но да е от порядъка-1.2-1.4 мотор, бензин, и да има някои екстри който са характерни за модела..например ел.стъкла, ел.огледала, може и да има и само КЛИМАТИК. Не съм запозната много с този форум, тъй като съм новорегистрирана, но ще се радвам ако някои ми помогне. Преди да се закупи автомобилът бих искала, ако е възможно разбира се, да го кача на канал....Ако някои прояви интерес тел:0898/683149или да изпрати снимки и характеристика на колата на е-mail: gotvachkata@abv.bgОчаквам предложения!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар