Купувам фиат мареа. Имам следните изисквания към колата:- Година на производство - от 1997 г. нагоре. Задължително ме интересува датата на производство, която излиза след проверка по номер на рамата в EPER.- Цена - до 4500 лв. ( възможен е и лек коментар нагоре, ако колата наистина ми хареса и неудържимо пожелая да я имам
)- Двигател: бензин, 1.6-1.8- Скоростна кутия: ръчна- Категория: предпочитам лимузина/седан, но може и комбиЗадължителни екстри:- 4/5 врати- ABS- климатик или климатроник - работещ- централно заключване- аларма, която командва и централното заключване- ел.стъкла (поне предните)- имобилайзер- поне 2 контактни ключа- серво управление- стерео уредба и задължително работещи предни и задни тонколони- много добре запазени салон, волан, табло, тапицерия- много добър външен вид. естествено са възможни драскотини, те са неизбежни, стига да не са прекалено дълбоки и дразнещи.Интересуват ме обслужени автомобили, задължително със сменен ангренажен ремък и ролки.Мисля, че е ясно, че държа и на много добро техническо състояние, интересуват ме само коли без сериозни проблеми по двигател, окачване, ходова част.Очаквам обаждания само от сериозни хора, които продават наистина добри коли.За връзка: e-mail: venko_zm@mail.bg

Коментар