Търся си касетофон с добро радио, защото повече карам градско, пък и ако слушам това което харесвам най-много, ставам опасен за мен и за околните. Дори напоследък се ограничавам да слушам Z-Rock, че с сряда прегрях служебната бракма на път за Варна.Само не ми препоръчвайте Pioner-чета и Sony-та за по 200 лв. Не ме интересува дали чете mp3, mp4, mp5. Искам си просто радио. Не искам да правя дискотека в колата или да си пълня багажника с празни дървени кутии
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Касетофон с добро радио
Collapse
X
-
Нqмам радио за съжаление, имам този панел, ако си намериш основа,получаваш хубав касетофон с добро радио. Цена 15 лв.http://store2.data.bg/trace/Pics/Sni...vi/kenwood.jpgEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Аз имам едно ЦД/МП3/УСБ Роадстар / абе как се пише на чужбински? по дяволите?/ , но се оказа, че само радиото с РДС работи, при това перфектно, другото - не. Взех го за Пунтото на жена ми, обаче дъщеря ми не може да приеме само радио , та ще го сменям... Ама снимки, модел и др. по-късно /при интерес, де/ че сега ги няма ни тях, ни ПунтотоPunto 6 Speed /Red Storm/
Коментар
-
100yan написа:Ама снимки, модел и др. по-късно /при интерес, де/ че сега ги няма ни тях, ни ПунтотоFIAT Punto 55 S
FIAT Doblo 1.3 Multijet
Коментар
-
100yan написа:Аз имам едно ЦД/МП3/УСБ Роадстар / абе как се пише на чужбински? по дяволите?/ , но се оказа, че само радиото с РДС работи, при това перфектно, другото - не....Взех го от фордовския форум с куриер и наложен платеж преди около месец - за 45лв+5лв доставка.FIAT Punto 55 S
FIAT Doblo 1.3 Multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар