Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Касетофон с добро радио

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Касетофон с добро радио

Търся си касетофон с добро радио, защото повече карам градско, пък и ако слушам това което харесвам най-много, ставам опасен за мен и за околните. Дори напоследък се ограничавам да слушам Z-Rock, че с сряда прегрях служебната бракма на път за Варна.Само не ми препоръчвайте Pioner-чета и Sony-та за по 200 лв. Не ме интересува дали чете mp3, mp4, mp5. Искам си просто радио. Не искам да правя дискотека в колата или да си пълня багажника с празни дървени кутии
    FIAT Punto 55 S
    FIAT Doblo 1.3 Multijet

Нqмам радио за съжаление, имам този панел, ако си намериш основа,получаваш хубав касетофон с добро радио. Цена 15 лв.http://store2.data.bg/trace/Pics/Sni...vi/kenwood.jpg
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Имам касетофонче, работещо перфектно на италиянската фирма Majestic давам го за 25лв. 0889528342
      Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

worker написа:
        Имам касетофонче, работещо перфектно на италиянската фирма Majestic давам го за 25лв. 0889528342
        Пусни една снимчица ако може.
        FIAT Punto 55 S
        FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Аз имам едно ЦД/МП3/УСБ Роадстар / абе как се пише на чужбински? по дяволите?/ , но се оказа, че само радиото с РДС работи, при това перфектно, другото - не. Взех го за Пунтото на жена ми, обаче дъщеря ми не може да приеме само радио , та ще го сменям... Ама снимки, модел и др. по-късно /при интерес, де/ че сега ги няма ни тях, ни Пунтото
          Punto 6 Speed /Red Storm/

Коментар

100yan написа:
            Ама снимки, модел и др. по-късно /при интерес, де/ че сега ги няма ни тях, ни Пунтото
            Като се върнат пусни едно съобщение с модела и евентуално снимка ииии цената също.А забравих да питам радиото добре ли хваща. Пробвах наскоро един Елит и едно Нео и изобщо не бях очарован.
            FIAT Punto 55 S
            FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Модела е ЦД625УСБМ/ФМ а ако искаш снимка - дай мейл. Взех го от фордовския форум с куриер и наложен платеж преди около месец - за 45лв+5лв доставка. Предложи цена ти. Радиото си работи прилично според мен, но все пак не аз карам тази кола :D
              Punto 6 Speed /Red Storm/

Коментар

100yan написа:
                Аз имам едно ЦД/МП3/УСБ Роадстар / абе как се пише на чужбински? по дяволите?/ , но се оказа, че само радиото с РДС работи, при това перфектно, другото - не....Взех го от фордовския форум с куриер и наложен платеж преди около месец - за 45лв+5лв доставка.
                Разгледах Фордовския форум и там пишеше че не върти дискове, но неразбрах USB-то и MMC-дали работят ?!?
                FIAT Punto 55 S
                FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Working...
                X