Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каре за Браво 1.9 TD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каре за Браво 1.9 TD100

Мога да дам номера на шасито, но няма полза, понеже се оказва, че карето е друго и затова не може да се открие и каталожния му номер. Цял месец Вантотрейд не могат да открият подобно каре. Ходих в Александър ауто и на "Стамболийски" 155 - също никакъв резултат. Не съм ходил при Италианеца, но ако е наистина толкова уникално, не ми се вярва там да го открия, а и предпочитам ново.Външният диаметър на лагерите е 38,4 mm. Вътрешният диаметър на дупката в центъра е 23 mm. Зъбите са 30.
    Прикачени файлове

Да добавя само, че ще съм благодарен дори само ако някой е в състояние да открие каталожния номер на това каре.

Коментар

Коя година е Бравото?Външно или вътрешно е карето?ABS има ли?На единия въпрос вече си отговорих сам карето е вътрешно.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ще се видиш в чудо с това каре по добре опитай да го смениш комплект цялото.Никъде няма с толкова шлици на нито един Фиат.

Коментар

1998-а го водят Бравото, иначе вече в нищо не съм сигурен.Попитах ги дали не могат да го сменят с полуоската заедно, казаха, че било много скъпо, но и не било сигурно, че ще стане, понеже някакви чашки към скоростната кутия били различно големи.Не можели да изпишат цяла полуоска барабар с карето, понеже нямало какво да я правят, ако не стане. Като че ли съм отишъл при кварталния майстор, а не в голям специализиран сервиз.Едната им теория беше, че оригинално колата е била с автоматична скоростна кутия, другата - че е швейцарски внос и оттам имали често ядове.Акълът ми не го побира, като на всяка крачка вече се търкалят, ами ако беше някоя по-рядка марка?Да добавя, че наистина е вътрешно и колата няма ABS, доколкото ми е известно.

Коментар

доколкото знам на някои френски коли карето е зае3дно с полуоската, не знам как точно, но съм чел че ги рециклират. естествено, че не е гот, но за краен случай може да ти свърши работа. сервиза се казваше при жан или нещо такова и беше около окражна болница.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Незнам дали hit-ko тие видял темата ,но ако искаш му се обади може и да има някакъв варинат да ти помогне.Или най малкото ще има инфо защо карето ти е такова.ЯМБОЛ

Коментар

мисля че имам такова каре ама ми трябва старото ти0878/725-753
                Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

worker написа:
                  мисля че имам такова каре ама ми триабва старото ти0878725753
                  По снимката и размерите не можеш ли да определиш дали имаш.

Коментар

Working...
                  X