Фаровете, които търся трябва да са с халогени и да са (Н1+Н1+Н3), съответно ляв и десен.Моите са с доста надрани стъкла и изглеждат гадно.Ако някой има да свирка
С бели предни мигачи ли е? Ако да ги взимам. Имаш ли халогени? Взимам. Имаш ли 3та стоп светлина? Взимам. Плеър да имаш случайно?! Благодаря предварително.
абе, нямаше ли преди време, тука едно зверско пунто дето се продаваше и беше МК1 с фарове на МК2 мисля че беше с благоевградска регистрация...червено с едни спойлери, въздуховоди, 240 коня...
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Така е, за съжаление А виж това:http://www.depoautolamp.com/depo_pro...=PuntoКато отвориш pdf-a се вижда, че има такива фарове, каквито търся аз - Н1/Н1/Н3+ел.контрол Не знам защо не ги внасят До сега гледах 3 бр. 2-ра употреба и всичките бяха с Н1 Не ги купих защото или бяха в същото състояние, или им бяха счупени крачетата/водачите.Можеш ли пак да направиш запитване дали могат да внесат такива?Това от долу съм го изрязъл от сайта на DEPO - >
Коментар