Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си каре

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся си каре

Трябва ми ляво каре за Типо-то от подписа, за другата седмица.Събота и неделя пътувам, днес е петък, ако някой има, да остави тел на лс, евентуално и цена за някое читаво оригинално, ще се разберем.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

имам 0878725753
    Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Re: Търся си каре

GTipo написа:
      Трябва ми ляво каре за Типо-то от подписа, за другата седмица.Събота и неделя пътувам, днес е петък, ако някой има, да остави тел на лс, евентуално и цена за някое читаво оригинално, ще се разберем.
      Вътрешно или външно каре провери ли тук http://axm-auto.com/
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

worker написа:
        имам 0878725753
        Имаш кое вътрешното или външното с АБС или без АБС.

Коментар

Tornado написа:
          worker написа:
          имам 0878725753
          Имаш кое вътрешното или външното с АБС или без АБС.
          На мен ми трябва външно, без АБС. Човека има Метели и прави добра отстъпка.Обаче цената в Стамболийски е..наполовина. Сега ще ходя да оценя те какво имат.

Коментар

80-90 лв.мисля че ще стигнат

Коментар

50лв беше едно каре чистак ново,втора ръка ти казах да не взимаш,защото шанса да попаднеш на прецакано е доста голям
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                50лв беше едно каре чистак ново,втора ръка ти казах да не взимаш,защото шанса да попаднеш на прецакано е доста голям
                Взех си ново. Тук е мястото да кажа че магазина на Стамболииски е..супер.
                Прикачени файлове

Коментар

GTipo написа:
                  Grisha написа:
                  Взех си ново. Тук е мястото да кажа че магазина на Стамболииски е..супер.
                  Aбе за някои работи е добре,обаче носачите са им адски зле,изкара ми 3-4000км носач
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

то и карето е същтото гаранция
                    Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Working...
                    X