купувам кора за под двигателя на мареа TD100 0885550276
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
купувам кора за под двигателя на мареа TD100
Collapse
X
-
Tornado написа:Не си първия който иска да си купи така ,че не разчитай на резултат.Аз си реших проблема с домашно производство и съм доволен.Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
nanio написа:Най-простото решение е един лист тънка неръждаема ламарина. налагащ отдолу и мериш как и къде да режеш. Непрактичното е че при смяна на масло трябва да се маха тази кора. На оригиналната си има капаче от където се бърка за пробката на картера.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Не се ядосвайте няма такива екстри. Аз имам такава кора под двигателя, но тя е цяла без нито едно капаче по нея. За източване на маслото или за масления филтър се сваля цялата.Държи се отпред за бронята на три болчета, отзад на предния мост с още два болта и с по една рапидка от ляво и дясно за протекторите на подкалниците. Преди карах Ланчия Капа и виж там беше "друга бирата". Имаше си кората едно капаче за масления филтър и едно капаче за пробката на картера. Но какво да се прави....Lancia Kappa 2.0 20V
БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар