Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

купувам кора за под двигателя на мареа TD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

купувам кора за под двигателя на мареа TD100

купувам кора за под двигателя на мареа TD100 0885550276

Не си първия който иска да си купи така ,че не разчитай на резултат.Аз си реших проблема с домашно производство и съм доволен.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

еи колега как я направи бе и аз мислех вече че няма да намера. Ако е лесно издаи технологията

Коментар

Питай в Ал. Ауто
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Да бре питах вчера за капачка за джантата на мареа-та с поръчка само 42лв за кората от 150 нагоре сигура....
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

имам нова само за 95 лв :D 0878725753
            Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

worker написа:
              имам нова само за 95 лв :D 0878725753
              Това за кое за кората ли 95 лв.

Коментар

Tornado написа:
                Не си първия който иска да си купи така ,че не разчитай на резултат.Аз си реших проблема с домашно производство и съм доволен.
                Колега, можеш ли да опишеш как/от какво си направил кората и как си я закрепил?На пасата имаше фабрична кора и знам колко е важна. А марейката е значително по-ниска.
                Marea Weekend TD100 ELX '97

Коментар

Най-простото решение е един лист тънка неръждаема ламарина. налагащ отдолу и мериш как и къде да режеш. Непрактичното е че при смяна на масло трябва да се маха тази кора. На оригиналната си има капаче от където се бърка за пробката на картера.
                  Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
                    Най-простото решение е един лист тънка неръждаема ламарина. налагащ отдолу и мериш как и къде да режеш. Непрактичното е че при смяна на масло трябва да се маха тази кора. На оригиналната си има капаче от където се бърка за пробката на картера.
                    Капаче най вече за масления филтър.Пробката за източване е най лесна пък и вече изсмукват маслото през тръбата за щеката за проверка.

Коментар

Не се ядосвайте няма такива екстри. Аз имам такава кора под двигателя, но тя е цяла без нито едно капаче по нея. За източване на маслото или за масления филтър се сваля цялата.Държи се отпред за бронята на три болчета, отзад на предния мост с още два болта и с по една рапидка от ляво и дясно за протекторите на подкалниците. Преди карах Ланчия Капа и виж там беше "друга бирата". Имаше си кората едно капаче за масления филтър и едно капаче за пробката на картера. Но какво да се прави....
                      Lancia Kappa 2.0 20V
                      БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

Има искаш ли схема да погледнеш ,че има капак за филтъра.

Коментар

Колата ми е от подписа и е 98г. На по-новите вече може да са се сетили да направят такава благинка.
                          Lancia Kappa 2.0 20V
                          БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

кора под двигателя

Продавам ...Модерирано - нарушени т. 1.8 и 4.6 от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                            X