Здравейте колеги, решил съм да вкарам брат ми в правия път И сега му търся пунто от новите, след 2000г, нещо заазено с климати и ел. пакет. Ако ви се намира нешо дайте оферта
мале... тва верно ще ме изяде ) мн е добра колицата, точно такова купе търся, но мн се чудя за двигателя, дали си струва толкова при за дизел. Все пак брат ми е по-малак и от мен ще иска д я ръчка Ще я имам в предвид давайте др оферти!
Дам JTD ще да е. Но тези 80 кончета дали са достатъчни ? Някой да има наблюдения? Но тази цена ми се струва леко висока? По скоро нещо около 6-6.5? не е ли по нормална?
Дам JTD ще да е. Но тези 80 кончета дали са достатъчни ? Някой да има наблюдения? Но тази цена ми се струва леко висока? По скоро нещо около 6-6.5? не е ли по нормална?
Абе тая колица отдавна щях да съм я подкарал, но ме спря именно цената. Исках да я бартеросам, ама нещо множко парици ми се видяха.
А иначе как е този двигател? Щото най-вероятно ще е точно този 1.9 JTD мотор.
Моторът като мотор е перфектен. Сега не знам за конкретния случай как е колата, защото не съм я гледал. Аз лично бих си купил това Пунто, ако нямах дете (количката малко трудно ще влезе в багажника).
131 кончета Ми за мен тва е изтината, тоя дизел 80 за никаде няма да стигнат Сминки мн скоро. И аз не съм я виздал на живо все още в КАТ са за номера в момента.
Коментар