Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам всичко за обръщане на волан на Мареа

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Купувам всичко за обръщане на волан на Мареа

    Здравейте! Това лято съм в Англия и си купих Мареа 1.6 16V 2002 на яка далавера и... реших, че ще обръщам волана. Незнам дали това ще се окаже изключително глупава постъпка от моя страна, но както и да е.Ще имам нужда от: табло, моторче за чистачките, самата пластмаса на чистачките, рейка, шофьорска седалка (може би) и незнам още какво... Дразни ме че бутоните с които се отваря багажника и резервоара остават от дясно, дали ще мога да обърна и тях? Мисля да си направя нов километраж и оборотомер (бели естествено), защото милите ме дразнят, но долу за пробега ще си остане в мили, тъй като е изписано електронно. Мисля и газ да слагам. Абе изобщо ще става лудница. Някой може ли да даде някой съвет, знаете ли това да е правено досега от някой както трябва? Ще ме успокоите ли, бъдете обективни, моля Ви.

    #2
    Честно казано не съм чувал такова нещо, според мен това упражнение дори да успееш да го осъществиш, ще ти излезе доста скъпичко. А между другото наскоро в един сервиз се засякохме с един човек с Audi A4 с десен волан. Попитах го възможно ли е да се кара така. Той отговори, че се свиква и че откакто кара кола с десен волан, е станал по-внимателен шофьор по разбираеми причини .Аз лично мисля, че не бих могъл да карам кола с десен волан. Успех !
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    Коментар


      #3
      има разлика в торпедната стенапо добре я продай в Англия пак на безценица и с парите за прехвърляне на воланаси вземи една от тук

      Коментар


        #4
        Правено е естествено. Четох някъде за това и доколкото помня най важното беше, че ти трябва цяло арматурно табло.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12679.
        Marea Weekend HLX Jtd 110

        oO(_)____////____(_)Oo

        Коментар


          #5
          Правено е и го правят. Миналата година едни момчета си взеха Голф 3 от Англия и решиха да се приберат с него в БГ. Питам ги няма ли да е скъпо обръщането, казаха че не било скъпо.ПП: Като се сетя каква Брава имаше там миналата година за 600 GBP....., направо бижу!
          Space Star 1.9 DID

          Коментар


            #6
            имам всички части грубо около 500 лв правили са го много хора трудничко е но не е невъзможно

            Коментар


              #7
              Ок връщам се септември, ще се свържем тогава, а сега да питам имаш ли черно табло?

              Коментар

              Working...
              X