Купувам оригиналните джанти от Брава. Независимо 14 или 15 цола. 4х98мм J6.0, J6.5 или J7.0 . Приемам оферти само за цял комплект от 4 броя със или без гуми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Оригинални джанти за Брава като тези на снимките
Collapse
X
-
280 лв. е безобразно ниска цена за такива джанти. На места съм ги виждал по 600 лв. Трябва да са в супер окаяно състочние за да ги продаде някой за такива пари. Просто трябва да вдигнеш цифрата за да има предложения.П.С. Моите, например, едва ли бих ги дал под 500-600 лв.:EDIT:Гледам, че си си редактирал мнението, в което беше написал, че даваш по 60-70 лв. на джанта ...
Коментар
-
Да махнах го защото - стига да си заслужават - може да дам и малко повече (просто ако не почнем от ниско до никъде няма да стигнем с пазарлъка). Но съм бил свидетел как закъсали хора си дават джантите и за по 200 - 250 лева комплекта от 4 броя. На мен не са ми спешни - ако се появят - добре дошли. Аз съм на разположение.
Коментар
-
Аз също търся със същия успех като тебе. Ебаси мисията невъзможна. Та ако скоро не намеря отивам в магазина и си купувам. Това което ни трябва е джанта с 4х98 междуболтово и 58.1 централен отвор. Може и по-голям, но се слагат едни пластмасови пръстени да обират разликата. По принцип някой фирми ги дават без пари като си вземеш джантите. Това е. Няма какво да не стане. Тия на червенoто браво са CMS. А CMS можеш да си купиш от БГ за 110лв. имат няколко модела. Не са същите, но не са и грозни а напротив. Т.е. освен дизайна няма друга разлика с така наречените оригинални на Фиат. А да се продават 15-ки оригинални на цена по висока от чисто нови и златни да са не бих ги взел. Най-малкото, щото всяка втора такава кола е с такива джанти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар