Търся и никаде не намирам,трябва ми лоста за фаровете ’’врътката’’ за включване на фаровете на Фиат брава 1.4/12v по морги обикалях, но ядец ако някои има нека каже.Благодарско предварително Модерирано от doofiat
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Врътката за включване на фаровете
Collapse
X
-
Re: помогнете?
buli1 написа:търся и никаде не намирам,трябва ми лоста за фаровете’’врътката’’за включване на фаровете на Фиат брава 1.4/12v по морги обикалях,но ядец ако някои има нека каже.Благодарско предварителноSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
buli1 написа:още съм на линия за изчакване,още няколко неуспешни опита.EVITA нямам никакво време да ходя до Пловдив благодаря все пак научих че трябва да е от кола без Аербек имало разликаSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
По моргите варират между 60 и 100 лв. При италианеца ги има почти всички видове, но ти препоръчвам да вземеш старото и да отидеш с него, защото за 1,4 12кл. са три вида ( поне за волан с ЕрБег... за такъв без ЕрБег - не знам колко вида са ?! )M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар