Търся и никаде не намирам,трябва ми лоста за фаровете ’’врътката’’ за включване на фаровете на Фиат брава 1.4/12v по морги обикалях, но ядец ако някои има нека каже.Благодарско предварително Модерирано от doofiat
търся и никаде не намирам,трябва ми лоста за фаровете’’врътката’’за включване на фаровете на Фиат брава 1.4/12v по морги обикалях,но ядец ако някои има нека каже.Благодарско предварително
Ако не си го намерил може да ти дам от моята Брава, едва ли има разлика между Брава 1.6 и 1.4 В подписа ми е препратката с инфото за колата. Координати за връзка:0887 08 04 15Skype: antoaneta2203ICQ: 50477713Колата се намира в гр. Пловдив
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
още съм на линия за изчакване,още няколко неуспешни опита.EVITA нямам никакво време да ходя до Пловдив благодаря все пак научих че трябва да е от кола без Аербек имало разлика
още съм на линия за изчакване,още няколко неуспешни опита.EVITA нямам никакво време да ходя до Пловдив благодаря все пак научих че трябва да е от кола без Аербек имало разлика
Моята е БЕЗ еърбег. Тоест става, друг е въпроса дали искаме да се занимаваме с куриери. Защото май само това е варианта.
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
По моргите варират между 60 и 100 лв. При италианеца ги има почти всички видове, но ти препоръчвам да вземеш старото и да отидеш с него, защото за 1,4 12кл. са три вида ( поне за волан с ЕрБег... за такъв без ЕрБег - не знам колко вида са ?! )
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар