Търся оригинална антена за брава колата я купих със счупена . В Пловдив не мога да намеря тъсих в много магазиниза фиат всички вдигат рамене неим се занимавало с антени. Динекспрес ми казаха може с поръчка след два месеца.Аз ходя често в София ако някои е виждал или има идея от къде да си купя моля да каже,може и втора употреба ако сте виждали в някоя морга брава също става.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Антена брава
Collapse
X
-
Re: Антена брава
chuni написа:Търся оригинална антена за брава колата я купих със счупена . В Пловдив не мога да намеря тъсих в много магазиниза фиат всички вдигат рамене неим се занимавало с антени. Динекспрес ми казаха може с поръчка след два месеца.Аз ходя често в София ако някои е виждал или има идея от къде да си купя моля да каже,може и втора употреба ако сте виждали в някоя морга брава също става.FIAT Bravo 1.6 16V '97
-
Днес успях да си повредя антената на Мареа докато се опитвах да я демонтирам.. за съжаление се оказа, че от долу е крехка пластмасова гайка и, че определено подхода ми не е бил правилен... и след един дъжд протече вода през купето дано да не стане някое късо (водата тече през осветлението) Някой има ли идея от къде мога да си купя антена с пластмасовата основа.. или пък за някое по сполучливо решение което да ми реши проблема?FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Re:Антена...
perlsite написа:Днес успях да си повредя антената на Мареа докато се опитвах да я демонтирам.. за съжаление се оказа, че от долу е крехка пластмасова гайка и, че определено подхода ми не е бил правилен... и след един дъжд протече вода през купето дано да не стане някое късо (водата тече през осветлението) Някой има ли идея от къде мога да си купя антена с пластмасовата основа.. или пък за някое по сполучливо решение което да ми реши проблема?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
perlsite написа:За оригинална антена ли става дума или за някакъв друг вариант? "Комплекта" пълен ли е и ако е някакъв друг вариант.. дали е съвместима от гледна точка на монтирането ? Марка/модел ?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
blue_g написа:а къде точно на Симеон....антенката нали е на винтFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар