Купувам скоростна кутия за Браво 1.4 12V Бензин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростна кутия Браво 1.4 12V
Collapse
X
-
Какво му се случи на малкото Браво?Видях, че си писал други теми и търсиш диференциала само. Виж тука: http://www.axm-auto.com/ - продава се отделно комплект диференциал.
Bravo(TM) HGT
Коментар
-
Ами кво му става. Като не си се грижел за него така става.
Първо съединителя още като ми я даде отлепяше на края. А си го бил сменял преди една година. Накрая се прееба и го смених. Акумолатора незнам от къде го беше взел ама като му направиха електролитна проба се оказа че и за вторични не става та и него смених. Като сменях съединителя моя човек ми каза че в скоростната кутия маслото било по-малко от литър. Кажи сега за тва дето ми каза че си сменял Ремъка истина ли е или и за него си ме метнал поне да го сменя да не се отрепам на некоя магистрала та и други да пострадат. Също сега разбрах защо си си давал парите за готини крушки на фаровете. Ами те светят под бронята бе човек им си начин за регулиране на рефлекторите.Абе въобще внимавайте като си купувате кола от някой от форума какви ви ги говори. Първо Диагностика и после пазарлък. Ама аз съм си виновен нали ми е първа кола нека ми е.Айде ...
Коментар
-
Re: Ами кво му става. Като не си се грижел за него така став
kiso написа:Първо съединителя още като ми я даде отлепяше на края. А си го бил сменял преди една година. Накрая се прееба и го смених. Акумолатора незнам от къде го беше взел ама като му направиха електролитна проба се оказа че и за вторични не става та и него смених. Като сменях съединителя моя човек ми каза че в скоростната кутия маслото било по-малко от литър. Кажи сега за тва дето ми каза че си сменял Ремъка истина ли е или и за него си ме метнал поне да го сменя да не се отрепам на некоя магистрала та и други да пострадат. Също сега разбрах защо си си давал парите за готини крушки на фаровете. Ами те светят под бронята бе човек им си начин за регулиране на рефлекторите.Абе въобще внимавайте като си купувате кола от някой от форума какви ви ги говори. Първо Диагностика и после пазарлък. Ама аз съм си виновен нали ми е първа кола нека ми е.Айде ...Bravo(TM) HGT
Коментар
-
Ами когато ми сменяха съединителя!
Майстора каза че ми бил доста зле. Пита ме дали ми вие колата. И като се замислих ами като набирам особенно на 3та се чува едно леко виене. Той каза че това виене ще се осилва с времето. Налял ми е масло в кутията. От тогава съм минал към 3000км и не се е засилило виенето. Ама ще видим
Коментар
-
Re: Ами когато ми сменяха съединителя!
kiso написа:Майстора каза че ми бил доста зле. Пита ме дали ми вие колата. И като се замислих ами като набирам особенно на 3та се чува едно леко виене. Той каза че това виене ще се осилва с времето. Налял ми е масло в кутията. От тогава съм минал към 3000км и не се е засилило виенето. Ама ще видим
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар