Появи се пукнатина на предното стъкло. Искам да го заменя със същото. За предпочитане с печат от 1996-та година за да е като моето оригиналното. Чисто ново ми казаха, че струвало 120 лева, ама няма да е със знак "..6" в ъгъла. Аз съм склонен да дам около 70 лева за стъкло на старо, а може и повече ако е с годишна винетка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предно челно стъкло за Брава с печат от 1996-та
Collapse
X
-
u_bo
niko_ymn написа:Доста коли се продават на части в момента за това обявата ми важи за всички продавачи.
Коментар
-
В неделя, 30 Март е последния срок, в който трябва да намеря такова стъкло и за това малко по-късно през деня ще сложа снимка на печатчето. Оказа се, че май колите правени в торино за италия, са с печат секурсив, а моята, правена в торино но за испания е с печат секурит.П.С. Стъклото е намерено и скоро ще бъде доставено и монтирано, и ако не се строши при поставянето, ще пиша дали темата да бъде заключена.
Коментар
-
Мен ме интересува ако някой от хората, които се занимават да разглобяват коли случайно има свалено такова, да го вземам. Интересно, че на предното стъкло ми пише Е6 а на страничните Е2 ... та само две от картинките тук са от печата на предното. И 150 лева да даде, човек за най-скъпото стъкло и то няма да е с оригиналния печат, за това търся на старо. Хайде и тази седмица още важи предложението. Бях си намерил за 50 лева такова секурит ама беше от 95-та и не го харесах - така, че сигурно не е невъзможно свалянето на тези стъкла (в една русенска морга пича каза че го дава за 90 щото като приспаднел 10 лева дето дал на стъкларите да останело нещо и за него). Интересна държава сме обаче - тука вехториите са на почти същата цена като новото. Прилагам и отговор от скорошно запитване до мустанг - който не вярва, че цените са такива да запита и сам. Инъче на оригиналното ето за този печат става дума:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар