Всъщност този от страната на шофьора!Става дума за Fiat Bravo GT и е спукано само стъклото, но то се предполага, че трябва да купя цял фар. Нещо на старо, ако изникне давайте го насам и кажете цена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам ЛЯВ фар за Bravo
Collapse
X
-
Малко Офф: от към шофьора е ляв!Виж в продава, някой продаваше два фара...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Re: Купувам ЛЯВ фар за Bravo
EVITA написа:Всъщност този от страната на шофьора!Става дума за Fiat Bravo GT и е спукано само стъклото, но то се предполага, че трябва да купя цял фар. Нещо на старо, ако изникне давайте го насам и кажете цена.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: Купувам ЛЯВ фар за Bravo
stef написа:EVITA написа:Всъщност този от страната на шофьора!Става дума за Fiat Bravo GT и е спукано само стъклото, но то се предполага, че трябва да купя цял фар. Нещо на старо, ако изникне давайте го насам и кажете цена.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Ако за тая цена намериш оригинален Валео - пак не е зле, щото тия китайските ментаци по магазините не са истина.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
masterkar написа:Темата: Купувам ЛЯВ фар за BravoEVITA написа:Питането още е в сила! Търся оригинален фар Валео десен за БравО!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
между другото не знам дали при браво има такъв вариант, но се продават само стъкла и дори се леят само стъкла. наскоро бях гледал някъде по козлодуй ги продават само стъкла, но теб не те урежда, нали си от пловдив. значи остава варианта с леенето, преди година бях попаднал на тел и звънях- 30 лв ми искаха. ама там лупи очила ала-бала не ги разбирам и не знам как седи въпроса.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар