Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам колело

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам колело

Ами... търся си мъжко колело, семпло, на разумна цена... нещо като ей това:Обявата важи за София и региона, за връзки на ЛС или на ICQ: 309575165
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6141
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз продавам един бегач,21 скорости,червено черен е на цвят,гумите мисля бяха 24",искам му около 50лв,че иначе трябва да го изхвърля,че ми задръства само...
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
        Аз продавам един бегач,21 скорости,червено черен е на цвят,гумите мисля бяха 24",искам му около 50лв,че иначе трябва да го изхвърля,че ми задръства само...
        Я го снимай тоя бегач да го видиме
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Grisha написа:
          Нещо много му малки гумите на тоя бегач. Имам два, на единия "Старт-шосе" са 27" а на другия Puch- 26" и скоростите са по-малко на брой- 12 и 14. Твоя трябва да е чист планински бегач от среден размер!?

Коментар

Stilo написа:
            Grisha написа:
            Нещо много му малки гумите на тоя бегач. Имам два, на единия "Старт-шосе" са 27" а на другия Puch- 26" и скоростите са по-малко на брой- 12 и 14. Твоя трябва да е чист планински бегач от среден размер!?
            Да нещо такова е,задната гума е нова (мисля и предната,но не съм сигурен)
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

westdogg написа:
              Grisha написа:
              Я го снимай тоя бегач да го видиме
              На село е,като си ходя ще го щракна и евентуално ще го докарам в София ако има някъв интерес :D :P

Коментар

ъххх... хубаво колелцето на колежката... ама малко далечко ми се пада Велико Търново пък и цената леко се разминава с очакванията ми... надявах се на нещо до 60-70лв. Знам, че вероятно ще се намерят пътуващи колеги които биха могли да докарат колелото, но все пак ми се искаше и да мога да се кача за едно кръгче... да видя как ми иде на килограмите и габаритите, че така от снимка...
                Grisha написа:
                Вчера бях на разходка в МЕТРО и възседлах няколко... тези 24" ми малееха... по-ми допаднаха 26".
                Stilo написа:
                Аз сега не разбрах продаваш ли ги? Ако да - шосейните бегачи не ме вълнуват, много са им тънки гуметата. Искам нещо с по-широки гуми и по-здрави капли, че много ги кривя... Пък за Puch-26... дай някаква снимка/цена...?
                Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                --- в сърцето завинаги... ---
                Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Working...
                X