Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лети джанти 13 цола
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хора, помогнете, ако знаете къде ги има въпросните джанти. Говоря за втора ръка<<< Фен клуб на Фиат 126p >>>
-
13, тъй като не мога да побера по-големи на колата, за която ги взимам Снимките които съм дал за пример са на 13ки, така че просто проблема е в намирането им тука<<< Фен клуб на Фиат 126p >>>
Коментар
-
dankata написа:Хора, помогнете, ако знаете къде ги има въпросните джанти. Говоря за втора ръка<<< Фен клуб на Фиат 126p >>>
Коментар
-
Гост
-
Re: доколкото знам- "fire_999"
svetlion написа:dankata написа:Хора, помогнете, ако знаете къде ги има въпросните джанти. Говоря за втора ръкаКарам Фиат Темпра 1.4 1995г.Всички екстри...
Коментар
-
Re: доколкото знам- "fire_999"
svetlion написа:dankata написа:Хора, помогнете, ако знаете къде ги има въпросните джанти. Говоря за втора ръкаКарам Фиат Темпра 1.4 1995г.Всички екстри...
Коментар
-
абе на снимките даваш джанти с четири и пет отвора за болтовете! На теб какви ти трябват? Моят колега има ALFA75 и каза че си ги е купил неговите от морга в Сливен (не уточни коя) по 50 лв. парчето. Аз ги видях и много се навих да си взема за темпрата. Неговите на колегата са 13 цола 5.5 инча дълбоки. Каза че е много доволен- предницата станала по лека, разхода му паднал и т.н. :D
Коментар
-
Джанти си взех отдавна.Горе написах да заключите темата, ама кой ли гледа...Инак на снимката са с 5 болта, но има ссъщите с 4ри, просто такава снимка са лсожили хората от фирмата<<< Фен клуб на Фиат 126p >>>
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар