Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

айде помагайте пак.... СПЕШНО!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

айде помагайте пак.... СПЕШНО!!!

колеги, пак проблем спука се предното стъкло на бравата. седяла цял ден на слънце и баща ми почнал да я мие и ... красотанякой не му ли се намира читаво да го взема.колата е тази от подписа 1.9 ТД 97-ма год.за връзка 0894716506 или ЛС СПЕШНО!!!
    Fiat Brava 1.9 TD 75hp `97
    75 2.0 TS
    Alfa 165 2.5 TD 125hp (VM32B)

EVITA даже с винетка. Пиши и ЛС, ако не е продадено!
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Ако не, в Кобра за ново Около 120 лв.
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Anaboliy написа:
        EVITA даже с винетка. Пиши и ЛС, ако не е продадено!
        ооо да забравих го!я някой спец да каже... има ли разлика в стъклата нейното е от 96год моята е 97 ... дали ша стане ?
        75 2.0 TS

Коментар

...

Коментар

Само да видим как ще го сваля Ама с това твоето далечно Русе, не знам как ще се разберем?
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

кажи ми цена и пращаш по еконт с наложен платеж. земам си го тука плащам и ти си получаваш парите от куриераникф проблем. само кажи цена и здраво ли е. ако има и най малка пукнатина ... не ми трябва
              75 2.0 TS

Коментар

здр

наи лесно ще е да го свалиш като го нагрееш с пистолет за топъл въздух там кадето е силикона.Успех
                BMW E39 2.5I
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Аз мога да ти го докарам на 23.05 късно вечерта, но трябва да се уреди транспорта му до София по някакъв начин.

Коментар

doofiat написа:
                    Аз мога да ти го докарам на 23.05 късно вечерта, но трябва да се уреди транспорта му до София по някакъв начин.
                    Кое да му докараш, моето стъкло ли? Че не става нещо ясно или аз не съм в час.

Коментар

EVITA написа:
                      doofiat написа:
                      Кое да му докараш, моето стъкло ли? Че не става нещо ясно или аз не съм в час.
                      Да бе, ако свалите и докарате стъклото до София, аз ще го закарам до Русе на 23.05. вечерта.

Коментар

Брех, че добри колегииии! Само колегата да потвърди и да стане и моето сваляне на стъклото, надявам се да остане цяло, че нещо ме наплашиха.

Коментар

Успех със демонтажа на здраво стъкло.1.Този който ще го демонтирва ще иска гаранция ако го счупи,че няма да има проблеми.2.Еконт ще вземат и те хубава сумичка за транспорта.3.Изчистването на остатъците от лепило и те ще искат парички.4.Монтаж на старо и очукано стъкло вместо монтаж на ново за 160-170 лв дали си заслужава.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колега, стъклото е здраво току що го свалиха. Ще иде до София от там вече за Русе Тука в тоя форум имам банда помощници дето няма да им се размине само с бира.

Коментар

Working...
                            X