Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Х1/9

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря за предложението,но това не ми е бизнеса. Правя си моите коли за удоволствие, иначе се занимавам с други неща. въобще не съм смятал колко пари ми е излязъл един автомобил - материалите дето ги купувам са скъпи, ама аз съм си луд по тази тема и си осъзнавам че колите си остават непродаваеми след това и вечно мои :D - тоест рядко някой ще даде парите дето съм вложил.Но пък другото е,че нито едно от мойте ретро-та не съм го взел на цена по-висока от 800 лева. Например 128 го взех за 300 лева от един дядо.Беше хвърлено в лозето му но пък е във състояние "вторични суровини". Фиат 500 - за 200 кинта имаше ама докато се наканя и ме изпревариха.В БГ чак сега започва ретро манията - досега всяка стара кола се изхвърляше на вторични и сега народа се сети. Но Х19 ми е мечта и както каза най-добре на място да се обсъжда. Декември ще идвам вероятно към София и може да поговорим, ако не си се отказал от идеята да го продаваш естествено.Мина ми през акъла да отида да потърся в Италия и ако се уредят тука едни неща за инвалидно право тогава ще има смисъл, ама ако трябва мито да се плаща - кофти.

Коментар

Италия не е добър вариант.... по скоро ако имаш връзки в Холадния или Германия... там има много Х 1/9 ти в добро състояние и много пазени. разгледай линка към онлайн магазина и ще видиш какви куклички има там.
      lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
      ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
      Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

ако имате интерес все още ... http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3724
        lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
        ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
        Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

колеги, колата е жестока ..... виждал съм я ..... определено си заслужава парите :D
          Punto 1.2, ELX MPI

Коментар

Working...
          X