Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся пружини за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся пружини за Браво

да не го свалят много, а да го втвърдят, На HGT и 145 QV как са пружините в сравнение със стандартно Браво, мойто като го натисна и лесно поддава, голф 3 GTI едвам помръдва надолу със доста силно натискане, не ме плаши по твърда возия
    ex Fiat Bravo GT

Едва ли на стандартно Браво ще станат пружини от HGT! Ще се вирне предницата, защото HGT-то е с доста по-тежък мотор. Ако си вземеш такива ще се наложи да ги режеш.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Едва ли на стандартно Браво ще станат пружини от HGT! Ще се вирне предницата, защото HGT-то е с доста по-тежък мотор. Ако си вземеш такива ще се наложи да ги режеш.
      Ма то и сток окачването на Браво ХГТ не е много ниско но си беше и твърдо де
      FIAT BRAVO 2.0 20v
      http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

Re: Търся пружини за Браво

ivo098 написа:
        да не го свалят много, а да го втвърдят, На HGT и 145 QV как са пружините в сравнение със стандартно Браво, мойто като го натисна и лесно поддава, голф 3 GTI едвам помръдва надолу със доста силно натискане, не ме плаши по твърда возия
        Имам 2 предни пружини за ХГТ.
        Bravo HGT 2001

Коментар

Vladim написа:
          .....ще се наложи да ги режеш.
          моля не правете това у дома си пружините стават от хгт,аз даже на типото съм с такива (мисля) но не съм на 100% от браво са ми и са най ниските за модела

Коментар

pugsy написа:
            Vladim написа:
            моля не правете това у дома си пружините стават от хгт,аз даже на типото съм с такива (мисля) но не съм на 100% от браво са ми и са най ниските за модела
            Не са ти от хгт пружините,custom ca
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Vladim написа:
              Влади, няма да стане с рязане, защото на вид пружината е с еднакво големи намотки, но като срежеш една намотка, и след това като ги монтираш, очите ти стават ето такива
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Grisha написа:
                pugsy написа:
                Vladim написа:
                не мисля,че знаеш по добре от мен какви са ми

Коментар

При мен задните пружини на HGT-то са скъсявани и бравото е равно Повечето бравота(почти всички) са наклонени напред и задницата е леко вирната. При мене е изравнено с рязане ...
                  Bravo(TM) HGT

Коментар

pugsy написа:
                    Grisha написа:
                    pugsy написа:
                    Vladim написа:
                    не мисля,че знаеш по добре от мен какви са ми
                    Един приятел на типото е с хгт окачване и стои по доста по различен начин от твойте,а и не са момо корсе
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                    X