Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

еку за типо 2.0 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еку за типо 2.0 16в

купувам компа от заглавието

Моя е свободен, понеже ще ползвам от Купе Турбо.Този е новото поколение P8, заради подобрените еко параметри.Ето го на снимките.А защо ти е ?
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

моя сега е от типо 2.0 8в и си мисля,че колата на бензин ще тръгне по добре с еку от 16виначе какви парици ще му търсиш

Коментар

8 срещу 16 клапана, значителни разминавания ще има в горивните карти при ниски и високи обороти. Вероятно твоето беднее на високи обороти сега.Мога да ти го дам за 190 лв , ако ти е голям дерт.
        sigpic
        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
        475HP 11,5/1,9/191
        YouTube

Коментар

ici написа:
          8 срещу 16 клапана, значителни разминавания ще има в горивните карти при ниски и високи обороти. Вероятно твоето беднее на високи обороти сега.Мога да ти го дам за 190 лв , ако ти е голям дерт.
          не е това което трябва да е,усещам я че може още

Коментар

кола

при Италянеца провери там трябвада има а на твоя както му е
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
              при Италянеца провери там трябвада има а на твоя както му е
              pugsy написа:
              моя сега е от типо 2.0 8в и си мисля,че колата на бензин ще тръгне по добре с еку от 16виначе какви парици ще му търсиш
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

намерих го WF4Q1.08/AQL_AFот типо 102 киловатацена 90 кинта

Коментар

мойто е 107kwако не намея скоро (1-2 седмици) за 107 ще го взема това

Коментар

pugsy написа:
                    абе грешката е мояза 107 киловата етези които са 5 врати и са до фейслифта

Коментар

hf hpe написа:
                      pugsy написа:
                      абе грешката е мояза 107 киловата етези които са 5 врати и са до фейслифта
                      хух башиху само да досъбера парите,че пръснах за некви глупости пак с оригиналния чип си е нали,този с лепенката и номера отгоретова ли ти е тел-а0889217818

Коментар

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА "hf hpe"

Коментар

Колега, как върви Типото сега с новия компютър? Питам защото имам същото, а имам и два компютъра уж еднакви, пък върви различно с двата. С единия като стигна 3500 оборота все едно нещо ме ритва отзад, а с другия няма такова ритване, но пък спокойно си влиза в 8 000 оборота, то за това гръмнах и двигателя де. Успешен ден и газ до ламарината.П.П. Всъщност извинявам се но, колега или колежке, въпреки че в Латинския за колега има само мъжки род.

Коментар

хах колега съм бре,ми не знам още не съм го тествал както трябва,иначе си върви до 7500(т.е. прекъсвач) но досега ми беше малко трудно на 3-та да я вкарам в прекъсвача,даже невъзможно

Коментар

Сори, ама като гледам снимката се обърках.

Коментар

Working...
                              X